msi 865pe neo2-v - cierna obrazovka
msi 865pe neo2-v - cierna obrazovka
Mam tu jeden PC. Z nicoho nic zmizol obraz. Speaker vobec nepipa. Ventilatory sa roztocia, aj HDD. Kde moze byt problem? Reset CMOS som skusal
Spoiler: ukázať
Re: msi 865pe neo2-v - cierna obrazovka
tipnite si aspon dajaku blbost co to moze byt
grafika / monitor?
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
ja si tipnem skus vybrat RAMky zo slotov ci nebude bios pipat ak potom bude tak su urcite sloty na doske v ......sak vies kde
urcite je to v doske keby to je nieco ine doska sa ohlasi nebola by ticho ale ked je ona mrtva tak sa ohlasi tazko
urcite je to v doske keby to je nieco ine doska sa ohlasi nebola by ticho ale ked je ona mrtva tak sa ohlasi tazko
Ale tak ked sa ventilatory roztocia, nemoze aspon zapipat?
- Tom2871989
- Používateľ
skus poprosit mozno ti aj pesnicku vypipa
ale vazne ja som mal tiez taky problem pustil som comp a pokial neboli RAMky von nic mu nevadilo ani ked tam nebola grafika ani ked tam nebol procesor skratka pokial mal RAMky bol spokojny a ani nepipol az na to ze sa nepustil (teda okrem toho ze sa ventilatory tocili jak blbe)
takze skus vybrat RAMky ked nic skus grafiku ked nic tak procesor ked aj tak nic tak ju nezachrani ani chuck norris (mozno )
ale vazne ja som mal tiez taky problem pustil som comp a pokial neboli RAMky von nic mu nevadilo ani ked tam nebola grafika ani ked tam nebol procesor skratka pokial mal RAMky bol spokojny a ani nepipol az na to ze sa nepustil (teda okrem toho ze sa ventilatory tocili jak blbe)
takze skus vybrat RAMky ked nic skus grafiku ked nic tak procesor ked aj tak nic tak ju nezachrani ani chuck norris (mozno )
- Tom2871989
- Používateľ
a CPU a grafiku si skusal vybrat
- Tom2871989
- Používateľ
a CPU si skusal vybrat (to musim zakazdym napisat aby si to spravil)
skus tam dat iny zdroj alebo skus CPU grafiku a RAMky v inej doske
skus tam dat iny zdroj alebo skus CPU grafiku a RAMky v inej doske
najlepsie by to bolo vsetko vyskusat, lenze momentalne nemam kde
CPU neskor mozno skusim
CPU neskor mozno skusim