Zdravím Vás, potreboval by som pomôcť a poradiť. Dal som si vytvoriť stránku u jedného mladíka a umiestnil ju na free server php5.sk, ten však v týchto dňoch prešiel na nový hardware a stránky bolo potrebné opätovne nahodiť na server. Vtedy mi to nahodil no teraz už nemá čas mi pomôcť s tým. Potreboval by som nahodiť nejaké tabuľky v administrácií, alebo neviem čo všetko treba... Vedel by mi niekto poradiť?
PS: Ak som to umiestnil do zlej sekcie dopredu sa ospravedlňujem. Ďakujem.
Ide o túto web stránku.
Doplnenie:
Súbory som nahodil na server prostredníctvom FTP, no stránka sa mi nezobrazovala vôbec. Potom som mal možnosť niečo nainštalovať (rozbaliť) či databázu, alebo neviem čo presne to už bolo cez tento link: http://nibiru.zarea.net/sqladmin - tu som sa prihlásil a rozbalil a stránka sa začala zobrazovať tak ako ju vidíte teraz TU.
Chcel som nahodiť databázu na server, to mi nebolo umožnené z dôvodu, že údajne nemám oprávnenie (obr.1).
Pamätám si, ale že pri priečinku, alebo neviem ako ho označiť skglobal som mal číslo 8 (teraz je tam 0) (obr.2).
Tak som sa rozhodol vytvoriť tabuľku v databáze skglobal s názvom skglobal - počet polí 8, no tam som sa už zastavil s tým, že som nevedel aké hodnoty tam mám zadávať a ako ju vyplniť (obr.3).
Spustenie web stránky
Re: Spustenie web stránky
To cislo 8 je pocet tabuliek v databaze.
Na to aby si ich vytvoril by si musel vediet nazvy vsetkych tabuliek, nazvy vsetkych stlpcov v tabulkach a ich prislusne datove typy...
Treba si vypytat zalohu databazy bud od serveru alebo od chalaniska ktory ju robil. Potom cez tohto phpMyAdmina ktory je na obrazkoch treba naimportovat. Sposob ako naimportovat zavisi od typu zalohy databazy... ci je s koncovkou .sql, .csv atd... S najvacsou pravdepodobnostou to vsak bude .sql, najjednoduchsie pre laika je otvorit ten subor, skopirovat cely obsah, a v tomto phpmyadmine sa prepnut na zalozku SQL, prilepit tam cely obsah suboru a stlacit vykonat.
Na to aby si ich vytvoril by si musel vediet nazvy vsetkych tabuliek, nazvy vsetkych stlpcov v tabulkach a ich prislusne datove typy...
Treba si vypytat zalohu databazy bud od serveru alebo od chalaniska ktory ju robil. Potom cez tohto phpMyAdmina ktory je na obrazkoch treba naimportovat. Sposob ako naimportovat zavisi od typu zalohy databazy... ci je s koncovkou .sql, .csv atd... S najvacsou pravdepodobnostou to vsak bude .sql, najjednoduchsie pre laika je otvorit ten subor, skopirovat cely obsah, a v tomto phpmyadmine sa prepnut na zalozku SQL, prilepit tam cely obsah suboru a stlacit vykonat.