Zalman 7000B lacnejsi nez 7000A!!
Zalman 7000B lacnejsi nez 7000A!!
Na chladice som si vsimol ze Zalman 7000A je drahsi nez 7000B!! Podla stranky Zalmana by mal byt 7000B sice lahsi (co je dobre a aj ako vidime asi lacnejsie) no predsa este vykonnejsi. Tak bud to maju tam zle napisane alebo konecne nejaka firma dostala rozum a cenu stanovuje podla nakladov na vyrobu a nie podla toho ci je lepsi alebo horsi...
Ten vetrak co sa k nemu standardne dodava je fakt shit. Ale dake AC by boli v pohode podla mna. Co sa tyka vykonu tak v tom teste co je na http://www.svethardware.cz dopadol najlepsie. S hlukom to je horsie ale ako vravim staci vymenit ten vetrak a bude ticho a este vacsi vykon.
tak nejako ako hovoris, ja mam 95% percent sluchatka alebo my revu repraky, cize na tom hluku my az tak nezalezi.Horsie je to ked chce potom clovek nahodou zas5 pri zapnutom PC
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
Jojo...,ale vsak zas nemyslim ze by to malo vrrrrzgat:). Ja pocujem akurat ako sa mi vzhuch,kt. sa lame na klapkach.A s5 pri pc nemam preco....uz mi dosli vsetky napady od kial z netu daco tahat.... na www.dsl.cz -speedmeter mi to ukazuje 1.7Mbps/220KBps .
Mozem sa Ta opytat, cim chladis???Voda? Lebo ja mam speeza a je furt pod otackami(dost)...1400 ono ho to uchladi,ale ked daco nefrci tak ako maaa... tak ma to riadne"kaka" .Zapojim ho asi na 12v zo zdroja...
Mozem sa Ta opytat, cim chladis???Voda? Lebo ja mam speeza a je furt pod otackami(dost)...1400 ono ho to uchladi,ale ked daco nefrci tak ako maaa... tak ma to riadne"kaka" .Zapojim ho asi na 12v zo zdroja...