Hrozna skusenost s Accelerom
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Re: Hrozna skusenost s Accelerom
pokiaľ ti polovica základne nedosadá na plochu čipu, musí to byť viditelné okom. Teda myslím že keby si to obzrel poriadne pred inštaláciou, tak by si si grafiku takmer neodpálil.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Pozeral som na to po instalacii, ked som zistil, ze nieco nie je v poriadku a bola tam mozno 3mm medzera medzi cipom a zakladnou - volnym okom tazko viditelna na prvy pohlad. Len ma to prekvapilo, AC som instaloval uz az 2x a toto sa mi nestalo.
Kazdopadne AC som si nechal vymenit, dal nove a vsetko ide ako ma, nastastie aj karta
A teploty su v zatazi pod 47 stupnov a to nemam ani porieseny poriadne airflow a fan ide len na 750 RPM. Zajtra sa na to pozrem a dam dole este aspon 5 stupnov
Kazdopadne AC som si nechal vymenit, dal nove a vsetko ide ako ma, nastastie aj karta
A teploty su v zatazi pod 47 stupnov a to nemam ani porieseny poriadne airflow a fan ide len na 750 RPM. Zajtra sa na to pozrem a dam dole este aspon 5 stupnov
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
3mm medzera a človek si to nevšimne? čo na to povedať? možno len LOL ...
dalo by sa ničo také v pohode vyreklamovať ?GABO napísal:RMA - vadný kus. Proste máš šťastie .
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ano, je to vyrobna chyba a to AC mi vymenili bez reptania za nove priamo na mieste. Tiez mi nesiel napr. minule od novoty reproduktor na novom notebooku a rovno som ho vratil po 2 hodinach ako book s vyrobnou vadou (dost tu ale zalezi na postoji predajcu, seriozny predajca vrati peniaze).
Spoiler: ukázať