Chlapi zdar
mam tu taky speci problem ale
1, reinstal winu sa mi nechce
2, znicoho nic mi uz dva dni zhasina monas ako keby siel do spanku alebo druha verzia je ze hodi taku sedu screen
niekedy sa aj tvari ze prechadza do spanku aj priznaky rovnake ale....
ale spanok a pod mam vypnute
hardver by mal byt ok ziadna bluescreen s chybou nedava
masina ako taka sa javi ok
zaloha urobena cca z mesiaca pozadu
vylucil som zatlaceny gombik-spanok,
graficky driver najnovsi chladenie ok bios resetovany, masina vyfukana-prehrievanie nehrozi, taktovany nebol ani predtym
zena kuka film a pri nacitavani videa hodi screen
nepomaha ani budenie ani nic
co by to mohlo byt
odchadzajuci monas alebo grafa alebo iba glupota winu?
start windowsu a pod secko ide v pohode
vykon netratim atd...
WTF?
co vy na to?
neminie ma reinstal?
neviem to dokonca ani definovat
ked toto pisem zena uz hundre ze mne ten screen nehadze ze si masina pozna pana
cize netusim naozaj co to a cim to je...
dik za postrehy
video....?
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
video....?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- lezgy
- Pokročilý používateľ
Re: video....?
takze po opetovnom vypnuti som skusil vypnut monas
po zapnuti zahlasil
no video input
a po chvilke
entering sleep mode
takze bud sa nieco kafre ale ja to vidim na SWare
pls help
po zapnuti zahlasil
no video input
a po chvilke
entering sleep mode
takze bud sa nieco kafre ale ja to vidim na SWare
pls help
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
zla zenska karma
nemas kabel k monasu pokazeny?
nemas kabel k monasu pokazeny?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Odporucim skusit inu verziu ovladacov pre grafiku (najnovsie, pripadne starsie). Ovladace kompletne odinstalovat a vycistit system (napr.driver sweeper-om). Ak sa problem bude opakovat, vyskusaj grafiku v inom pc, prip.inu grafiku v problemovej zostave.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
kabel ok
ostatne potestovane drivery pomenene, nic nezabera
problem pretrvava a reinstal a blizi ...zrejme....
ostatne potestovane drivery pomenene, nic nezabera
problem pretrvava a reinstal a blizi ...zrejme....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
zdravim,
mam podobný problem... kable ok, neprehrieva sa, vsetko v nezmenenom stave bezalo cca rok a pol... drivers som nemenil.. max GPU uz davnejsie..
pred cca tyzdnom z nicoho nic sa mi po starte nezapol monitor (no signal), pc podla zvukov nabehol.
Skúsil som VGA, DVI1 aj 2, DP, HDMI, nic neragovalo.. rozobral som, potom nabehol.. neviem dovod..
Trochu som pomenil nastavenia v BIOSe... Initiate GPU na PCI/PEG.. vse slo...
tyzden na to, zacal mrznut, stylom, pri praci zmrzol na chvilu, pak vypadol obraz.. a uz len restart a pak nabehol.
To spravilo parkrat...
Teraz som opat nemohol zapnut.. pomohol az reset BIOSu na factory setting.
ALE... zapina sa DIVNE... po stlaceny poweru sa spusti pc (fans, hdd, etc..), ale 40 sek. nic, na LDC no signal..
pak po 40 sek sa zacne zapinat ako keby som len prave stlacil power, nabehne LCD a procedura BIOSu a inicializacie..
pak uz nabootuje rychlo... mam Win7 64bit..
pravidelne mi win v logoch pise chybu:
"Performance power management features on processor 0 in group 0 are disabled due to a firmware problem
Performance power management features on processor 1 in group 0 are disabled due to a firmware problem"
to ale asi nema suvis.. odporucaju update firmwaru, ale mam last one..
mam podobný problem... kable ok, neprehrieva sa, vsetko v nezmenenom stave bezalo cca rok a pol... drivers som nemenil.. max GPU uz davnejsie..
pred cca tyzdnom z nicoho nic sa mi po starte nezapol monitor (no signal), pc podla zvukov nabehol.
Skúsil som VGA, DVI1 aj 2, DP, HDMI, nic neragovalo.. rozobral som, potom nabehol.. neviem dovod..
Trochu som pomenil nastavenia v BIOSe... Initiate GPU na PCI/PEG.. vse slo...
tyzden na to, zacal mrznut, stylom, pri praci zmrzol na chvilu, pak vypadol obraz.. a uz len restart a pak nabehol.
To spravilo parkrat...
Teraz som opat nemohol zapnut.. pomohol az reset BIOSu na factory setting.
ALE... zapina sa DIVNE... po stlaceny poweru sa spusti pc (fans, hdd, etc..), ale 40 sek. nic, na LDC no signal..
pak po 40 sek sa zacne zapinat ako keby som len prave stlacil power, nabehne LCD a procedura BIOSu a inicializacie..
pak uz nabootuje rychlo... mam Win7 64bit..
pravidelne mi win v logoch pise chybu:
"Performance power management features on processor 0 in group 0 are disabled due to a firmware problem
Performance power management features on processor 1 in group 0 are disabled due to a firmware problem"
to ale asi nema suvis.. odporucaju update firmwaru, ale mam last one..
Asus P5Q-E+C2D E8400, Palit HD4870 1GB Sonic Dual DDR5 PCX, 4x2GB 800MHz DDR2 Kingston Kit, HDD Samsung 1TB SATA2 32MB HD103UJ + Barracuda 7200.10 Ultra ATA/100 320-GB HDD Seagate, Corsair 520W HXEU, HP LP2475w
- lezgy
- Pokročilý používateľ
moj problem vyrieseny
blud ktory sa hocikedy nevidi
vada usb hubu...vypadaval z napetia ... WTF
zatlacil som a uz ide
tak toto by ma isto ze nenapadlo, hlavne ked usb normalne ficali az kym ....
tvoj ...
kolega v robote mal velmi podobny problem a chybu mal v zdroji ...len taka uvaha
blud ktory sa hocikedy nevidi
vada usb hubu...vypadaval z napetia ... WTF
zatlacil som a uz ide
tak toto by ma isto ze nenapadlo, hlavne ked usb normalne ficali az kym ....
tvoj ...
kolega v robote mal velmi podobny problem a chybu mal v zdroji ...len taka uvaha
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
zdroj? prejavuje sa to divne, najma to zvlastne dlhe nic nerobenie na zaciatku... nechapem celkom.. teoreticky aj zdroj.
Je nejaka moznost overit? nejaky zatazovy test stability napatí abo co ja viem... okrem vymeny zdroja?!?! nejake napady?!? dik
Je nejaka moznost overit? nejaky zatazovy test stability napatí abo co ja viem... okrem vymeny zdroja?!?! nejake napady?!? dik
Asus P5Q-E+C2D E8400, Palit HD4870 1GB Sonic Dual DDR5 PCX, 4x2GB 800MHz DDR2 Kingston Kit, HDD Samsung 1TB SATA2 32MB HD103UJ + Barracuda 7200.10 Ultra ATA/100 320-GB HDD Seagate, Corsair 520W HXEU, HP LP2475w
- lezgy
- Pokročilý používateľ
ak mjas moznosti menit komponenty tak pomen
ale...
ku zdroju
mozes vyskusat len tak pre zvedavost odpojit zdroj z dosky a spojit kablikom zeleny kablik s jednym ciernym *obycajny tenky dratik nasunies dnuka do koncovky jeden koniec na zeleny kablik a jeden na hociktory cerny, uvidis ci sa ti normalne rozbehne, aj ked nebude zatazeny.....ak nepojde normalne uz vies ze je problem tam
potom mozes skusat....
odpoj vsetky kabliky z dosky nechaj iba grafu procak a jednu ramku, startuj to srubovakom - ak vies co myslim /nezapinat ju tlacidlom ale napriamo
a potom uvidis
pomenis najprv ramky a potom budes poamlyu zapajat jeden druhy disk mechaniku atd
ak by si mal nejaku staru pci grafiku aby si zamenil za tu svoju pciexpres by bolo fajn
toto je klasicky postup ak neveis o co ide rokmi overeny
vyskusaj uvidis
ale...
ku zdroju
mozes vyskusat len tak pre zvedavost odpojit zdroj z dosky a spojit kablikom zeleny kablik s jednym ciernym *obycajny tenky dratik nasunies dnuka do koncovky jeden koniec na zeleny kablik a jeden na hociktory cerny, uvidis ci sa ti normalne rozbehne, aj ked nebude zatazeny.....ak nepojde normalne uz vies ze je problem tam
potom mozes skusat....
odpoj vsetky kabliky z dosky nechaj iba grafu procak a jednu ramku, startuj to srubovakom - ak vies co myslim /nezapinat ju tlacidlom ale napriamo
a potom uvidis
pomenis najprv ramky a potom budes poamlyu zapajat jeden druhy disk mechaniku atd
ak by si mal nejaku staru pci grafiku aby si zamenil za tu svoju pciexpres by bolo fajn
toto je klasicky postup ak neveis o co ide rokmi overeny
vyskusaj uvidis
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
dik za radu, viem co myslis, ale presne tomu postupu sa chcem silou mocou vyhnut.. testovat postupne komponenty
problem je, ze nemam nahradnu gpu ani zdroj.. ani cas a chut na tento postup
pc mi uz nemrzne, po resete biosu, len ten oneskoreny start tam je... otazne je, ci nemam BIOS zle nastaveny.. lebo zaciatok, teda hned po spustení by mal nabehnut.. jedine, ak zlyha inicializacia nejakeho zariadenia.. preto mu to trva.. ale vsetko ide..
fakt neviem
problem je, ze nemam nahradnu gpu ani zdroj.. ani cas a chut na tento postup
pc mi uz nemrzne, po resete biosu, len ten oneskoreny start tam je... otazne je, ci nemam BIOS zle nastaveny.. lebo zaciatok, teda hned po spustení by mal nabehnut.. jedine, ak zlyha inicializacia nejakeho zariadenia.. preto mu to trva.. ale vsetko ide..
fakt neviem