Ahojte mam problem, kamarat mi doniesol PC aby som sa mu nanho pozrel.
Takze som ho zapol, ale nechcelo nacitat Windows, tak som sa hodil do Biosu v ktorom som zistil, ze HDD vobec nenajde,z toho som usudil, ze bude vadny HDD tak som urobil pokus, vytiahol som HDD a vymenil ho za moj, ale znova z neho Windows nenabehol, ale v Biose ho naslo a to ma celeho aky som pomylilo a teraz neviem v com je vlastne chyba
Chyba HDD ?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 23:55
Re: Chyba HDD ?
A nebude v BIOSe zle priradene poradie bootovania?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
nn to vsetko som skontroloval tam chyba nebude
a akym sposobom to z tvojho HDD nenabehlo ? zacalo to bootovat a padlo to alebo sa ani nechytil ... inak dufam ze vies ze ak strcis hdd zo svojim systemom do ineho PC " konfiguracne" tak minimalne ak nabehne tak mu to neprospeje kedze sa ocitne medzi novym HW pytam sa preto lebo neviem ako to - nenabehlo .. ak to bootovalo a sa to zrubalo tak preto ze ako som pisal system bol nahodeny na iny HW a v praxi je to vec " nahody ci nabehne na inom zeleze " teda pokial sa po vymene HW nejak zasadne nezmenil (chipset a pod) tak povecsinou nabehne inak je to v rukach stasteny .. ale mozno spekulujem takze skus upresnit situaciu
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
takym sposobom ako ked tam bol ten povodny HDD, cize sa ani nechytil bootovat, no ale je to uz dost neaktualne a ten PC je uz mimo mojich ruk, takze ma to uz ani netrapi ale dik za post
jaaj sorac som si ani nevsimol datum ale bolo to dost vyskoko medzi ostatnymi prispevkami ... tak ma to zmiatlo ..