Ahojte
mam na svojom kompe nainstalovany win server a chcel by som nan dostat aj zvonku najlepsie cez rdp (remote desktop protocol) - vzdialeny pristup kedze tato vec je defaultne na kazdom windowse, v horsom pripade cez citrix...
problem je ze mam neverejnu IP adresu, cize som schovany za NATkom svojho providera a na nete sa vyskytujem pod jeho IP adresou... je nejaka moznost sa napojit na svoj komp zvonku? rozmyslal som ze by som si nechal otvoreny nejaky nejaky port a nechal by som pocuvat alebo neviem ako by sa to dalo... mate s tym niekto nejake skusenosti? Dakujem
RDP connection (vzdialeny pristup)na Win server
Re: RDP connection (vzdialeny pristup)na Win server
A mas pristup na router tvojho providera? Ak ano, v com je problem? Ak nie, tak nie.
Este by si mozno mohol skusit hamachi na vytvorenie virtualnej siete, potom by to mohlo ist.
Este by si mozno mohol skusit hamachi na vytvorenie virtualnej siete, potom by to mohlo ist.
Naposledy upravil/-a matopd v Po 28. Jún, 2010, 09:27, upravené celkom 1 krát.
Re: RDP connection (vzdialeny pristup)na Win server
samozrejme ze nemam pravo menit nastavenie routra svojho providera , hej zistil som ze sa to da cez hamachi alebo potom cez ine softy napriklad openVPN ale dakujem za odpoved