asi tak škoda že ich "nové" série sú iba ťahaním peňazíspencer napísal:parádna investícia ... je tam možnosti ako nastaviť auto neurekom a nastavení hry je ešte viac programátori novýách hier by si maly brať príklad od týchto tvorcov ...
Le Mans hra
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Le Mans hra
Spoiler: ukázať
Tak vraj sa šušká o GTR 3. Ale zatiaľ nič bližšie neuviedli.
BTW: Mám Race 07 + GTR:Evolution, ale v GTR 2 je aj viac nastavení, že? Teraz už nepamätám, ale viem, že Dexter to raz písal.
BTW: Mám Race 07 + GTR:Evolution, ale v GTR 2 je aj viac nastavení, že? Teraz už nepamätám, ale viem, že Dexter to raz písal.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mno ako som písal hore je to iba ťahanie peňazí ,ked človek uváži že všetky tie trate a autá čo sú tých nových hrách stiahneš zadara z netu, v podstate predávajú UPDATY za full cenu
a ano jazdný model je horší ako pri GTR2
a ano jazdný model je horší ako pri GTR2
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
No, ja som medzi Evolution a 2 nevidel žiadny rozdiel v hre, akurát v Evolution je krajšie a prepracované menu a trochu viac optimalizované (načítavanie eventu trvá asi 3-krát menej) a priamo v hre je prístroj na tvorbu vlastných sérií. Tak ale aspoň niečo...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ako vravím ťahanie peňazí
na to si sťažujú už aj zarytý fanúšikovia série, problém je v tom že to všetko je zadara na nete, tá o máličko lepšia grafika za 20e určite nestojí
na to si sťažujú už aj zarytý fanúšikovia série, problém je v tom že to všetko je zadara na nete, tá o máličko lepšia grafika za 20e určite nestojí
Tak ja som všetko vymaxoval na GTR 2 a grafika na 90% totožná s GTR:Evolution. Oplatí sa aj tak stiahnuť do GTR2 pack s novými textúrami?
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
ste ma donutili nainštalova si ju aj keď momentalne prechádzam dirta 2 na manuale celkom paráda je tam pohľad z kokpitu v tom dirte ... iné hry to nemajú tak dobre riešené ... ale gtr 2 ma ešte lepšie nastaviteľný kokpit
- spencer
- Používateľ
presne tak ... a grafika je stále postačujúca na to že je to suimulátor
- dexterav
- Sponzor fóra gold
myslím že sa dá stále na to pozerať a človek nepotrebu i7 + HD5970 aspoň na low detaily
- spencer
- Používateľ
no j hrávam hry pri 1024x768 nanajvíš 1280x1024 zapnem 4x alebo 8x antialiasing a hrám na full .. nepotrebujem vyššie na mojej 20" obrazovečke
Hráš s vynútením AA? Ja som to nechal na hru - Level 3 antialiasing.
- spencer
- Používateľ
neviem ja som antialiasing nastavil na level 6 a rozlíšenie 1280x 1024 a bolo .... prečo vynútený antialiasin čo to znamená ?
Ja mám max level 3, zaujímavé. Vynútený znamená, že to nastavíš v ovládačoch a každá hra ti pôjde napríklad na 8xAA bezohľadu na to, čo nastavíš v hre.
- spencer
- Používateľ
aha to nei to nepoužívam ... vždy si to nastavím radšej sám ,... no vieš to je grafickou kartou ... na x1650 som mal tiež menšie možnosti antialiasingu ako pri HD 3650 ....