alpha mod

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
Používateľov profilový obrázok
s10
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00

alpha mod

Príspevok od používateľa s10 »

alpha mod vytvaram za ucelom odskusania new dizajnu a osvojenia si niektorych moderskych praktik :lol: Obrázok
Obrázok
medzicasom cese pokrocila. zmenil sa vetrak(odstranil som ram), planujem tam hodit nieco prehliadne. vitvoreny vind tunel ktory ja napojeny zozadu na frizera. pridane bozne strany. frezovanie prednych nasavacich otvorov. fotky doplnim ked budem mat fotak
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa _skrat_ »

mod to to teda je, aj frajerina je to, ale neprakticka. zas ale komu nejde o stahovanie case ale o ticho, neobvykle riesenia su najvhodnejsie. dorobit naplanovane a vycibrit vzhlad! scool:
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

Pekne :wink: ... ale trosku svetla by to mozno chcelo...ale nie daku kolotocaren! trosku dakeho modreho alebo zlteho alebo co ja viem akeho svetla...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
LuckeR
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa LuckeR »

NO takze ja nevim ... nic si k tomu nenapisal a vidim to 1x ... a neviem ci je to len navrh alebo je to mod alebo co je to ? vyzera to hrozne ale zas ak je to zaciatok modu tak v pohode ak to ma byt finalove dielo tak no hmmm ... nie je co k tomu ....
zatial neviem som z toho zdeseny .. skus to popisat co to ma byt v akom stadiu je to ....
s10
VIP
VIP

pravdaze to je iba navrh. je robeny z dreva nakolko je oco stolar takze to materialu je tu hromada.xcel som vyskusat ci sa to takto bude dat spravit a skusal som ako tam bude prudit vzduch.
momentalne uz pracujem na konstrukcii zo zeleza. prave ho striekam.
misho
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 16. Dec, 2004, 14:00

mod

Príspevok od používateľa misho »

@s10:

rozhodne to neni cesta ktorou by som isiel ja, ale o to viac som zvedavy ako ti to pojde. Verim tomu ze stoho moze byt pekna vec, daj si zalezat na prevedeni, a kludne si mohol zostat aj pri tom dreve, myslim ze je to vec zrucnosti a napadu.

som zvedavy na dalsie fotky :wink:
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
LuckeR
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa LuckeR »

ak mas moznost tak pls hadz aj priebezne fotky co robis akurat teraz a tak ....
s10
VIP
VIP

chcel som zostat pri dreve ale konstrukcia musi byt zo zeeza nakolko sa mi drevena kostrukcia zacala trocha prehybat :x
s10
VIP
VIP

Re: Zla cesta

modko napísal:Aj tak podla mna ides zlou cestou, je to velmi rozmerne a chladiaci ucinok bude oproti obycajnej skrinke minimalny. Nema to zmysel... :red:
mno to zo zacitku bol (chladiaci ucinok) ale momentalne je tam vrchna cast rev. 2.1 a tam uz je znacny prievam :wink: foto bude na druhy mesiac nakolko mam momentalne v furu roboty :x
s10
VIP
VIP

takze pokracujem v tvorbe modu. nakolko som marodil tak som nieco zbastlil.

Obrázok Obrázok Obrázok
1. Rozmeral a narezal som si medene "elka", ktores som potom zlepil(neskor to este spevnim srubkami). Na dno som dal kusky stareho plexiskla (dalej uz len PX.). do kusku PX ktory bude pod HDD som vyvrtal diery ktore budu zatial plnit funkciu prisunu chladneho vzduchu.

Obrázok Obrázok
2. Zo starej case som vymontoval upevnenia na mechaniky a HDD. upravil som ich, aby mi vyhovavali.

Obrázok Obrázok Obrázok
3. Postupne som zacal osadzovat jednotlive komponenty. Najprv PSU potom HDD a nakoniec DVD rw.

Obrázok
4. Nakolko sa v zapojeni stale vrtam, urobil som si maly zlepsovak pridavneho napajania. Nakolko dostat sa cez splet chladicov ku konektorom je problem.

Obrázok Obrázok
5. Nasledovalo rozmeriavanie a rezanie PX. Neskor jeho provizorna komletizacia a uchitenie fanov (tie sa vo finalnej verzii nahradia za nieco cire). budu tam dve 12 cm kusky.

Obrázok Obrázok Obrázok
6. Nasadene a zkompletizovane. Pohlad zprava, zlava a pohlad zpredu.

Vykend bude volny tak planujem uz dokoncit bocne strany, a trocha poznizovat vrch z PX ktory je velmi vysoky. potom uz len nerezem nove PX a case bude pripravena na dokoncenie malickosti. Do plexi budem neskor este gravirovat nieco jemne co tam nebude velmi kricat (este presne neviem co).
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

mne sa to paci ;) este dokonci ten spodok nech netrcia kable a tak, len otvor pre mechaniku enchaj a bude to super ;)
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
thimy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa thimy »

jj, keD vymenis to plexy za dake priesvitne :lol: a dorobis dako fajne tie steny tak to bude ozaj zaujimave :wink:
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
bmw_case
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa bmw_case »

thimy napísal:jj, keD vymenis to plexy za dake priesvitne :lol: a dorobis dako fajne tie steny tak to bude ozaj zaujimave :wink:
to je na tom plexi len ochranna folia,vies?! To ked das dole tak to zostane"priesvitne" ba cio viac dokonca aj priehladne.. Obrázok
( :) nic v zlom,nic osobne,proste haluz... Obrázok )

@s10: si hlavicka.Napad to bol fajn.Zeby navrat k starim dobrym desktop case?? mne sa to paci. Mozno by to chcelo ece prirobit nejak lcd monitor,ako 1celok.. :wink:

Ps: ked to bude hotove tak tam nezabudni dat nejaku UV show a mozno aj strobo.. :? ????
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W

Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"