mozno ti kartu prepne do 2D modu..pusti si na pozadi gpuz a daj ukladat graf aj ked je na pozadi..ked to to takto klesne tak to potom mozes pozret ci ti nesli taty dole...
No hoši, problém, a ako kukám na nete niesom sám, keď rpeletím mláku, nemám tam vodu ale iba nejaké čierne blato, s vodou to nemá nič...a tým pádom nevidno absolútne nič, u vody aspoň čo to, ale takto nič, je to vraj problém s ovládačmi, ale skúsil som už 10.3, 10.1, 9.12 a furt to isté, aj hra preinštalovaná....stále to robí, štve ma to, je to dosť ohavné....
zdrar,
pani potreboval by som vediet, ci je krabicova verzia Dirt 2 tiez aktivovatelna na steame....lebo za 20€ aj s postou mozem mat novu Dirt 2 a na steame stoji 49,90€ co je teda dost velky rozdiel, avsak zavodne hry kupujem len zo steamu, cize ma zaujima, ze ked to kupim ako krabicovku a usetrim 30€ ci bude aktivacia na spôsob just cause2, half life2, metro2033 atd. krabicovych verzii, ze vpodstate staci aktivovat hru na steame a môzte ju stiahnut albeo nainstalovat z DVD...dakujem za odpoved
pytal som sa na nieco uplne ine...nejaka akcia v nejakom zastrcenom eshope ma fakt netrapi...ale ak by sa nasiel niekto, kto by reagoval na moju otazku, tak by som bol povdacny...