Ahojte,
mozem mat od kamarata za dobru cenu tuto grafiku: ATI Radeon HD 3650 512MB,AGP link
a otazkou je ci mi to utiahne zdroj v tejto zostave:
AMD Sempron 2600+ jadro palermo
doska nejaka winfast soc. 754, agp 8x...
756 MB DDR ram, dobuducna 1-1,5GB
80GB HDD
DVD napalovacka
a zdroj Fortron 300W link
neviem ci je kvalitny, to PC ma uz asi aj zo 5 rokov, ale bezalo maximalne tak 2 a to nie casto, stal v skrini, ak to ma vplyv na zivotnost toho PSU. (popri tom som mal primarny NB)
ako som tak ratal tak to vyslo priblizne okolo 260W tak som si neni isty ci ju tam mam narvat alebo nie.
Dakujem za kazde napady.
Utiahne "novu" grafiku zdroj ?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Utiahne "novu" grafiku zdroj ?
Podla mňa to zvládne. A aj keby, takého škoda nebude.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
a na to si ako dosiel? No nehroziiii ze by to malo az tolko W. V pohode lavou zadnou ti tu zostavu ten zdroj utiahne.jammal napísal:Ahojte,
ako som tak ratal tak to vyslo priblizne okolo 260W tak som si neni isty ci ju tam mam narvat alebo nie.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
Cez nejaky kalkulator, a on to berie aj s rezervou tak to je asi max. hodnota. ta grafika v idle ma cez 110w, procak 60, + ostatne komponenty. takze tak som to dosiahol. som rad ze to potiahne teda, pojdem do toho.