v pc som mal dva hhd-samsung f3 a starsi seagate 7200.10 myslim,vsetko slapalo ok az do doby ked ma mrzelo ze seagate ma 2 particie a chcel som mat cely disk volny bez particii,stiahol som acronic disc director demo ze to spojim,pri instalacii po stlaceni proceed mi komplet padol win bez moznosti opatovneho nabootovania,nepomohol ani bod obnovy kedze hadzalo neznamu chybu,ani oprava z dvd,ani pokus nainstalovat novy win kedze mi nerozpoznalo particie na f3ke,tak som nainstaloval novy win na starsi seagate,manazer diskov mi sice ukazal obe particie na f3ky ale bez moznosti s nimi hocico urobit,otvort,priradit pismeno..no nic,po asi 100 restartoch neviem ako rozpoznalo C: particiu aj som ju sformatoval a tesil sa ze znovu nainstalujem win spat na f3,nic pravda-aj mi ju ukazalo pri vybere kam chcem win nainstalovat ale po potvrdeni vyhodilo kod chyby 0x0000005 a ze mam preverit pristupnost zdrojov ked si dobre pamatam,teraz zo stareho disku vidim byvalu particiu C: mozem ju otvorit,prezerat vsetko,ale win na nu nenainstalujem

napisal som trochu chaoticky ale uz som na prasky,f3 mam asi mesiac

vdaka za kazdu radu