zdravim pani,ako vidim problemov s diskami je dost,hlasim sa s dalsim..
v pc som mal dva hhd-samsung f3 a starsi seagate 7200.10 myslim,vsetko slapalo ok az do doby ked ma mrzelo ze seagate ma 2 particie a chcel som mat cely disk volny bez particii,stiahol som acronic disc director demo ze to spojim,pri instalacii po stlaceni proceed mi komplet padol win bez moznosti opatovneho nabootovania,nepomohol ani bod obnovy kedze hadzalo neznamu chybu,ani oprava z dvd,ani pokus nainstalovat novy win kedze mi nerozpoznalo particie na f3ke,tak som nainstaloval novy win na starsi seagate,manazer diskov mi sice ukazal obe particie na f3ky ale bez moznosti s nimi hocico urobit,otvort,priradit pismeno..no nic,po asi 100 restartoch neviem ako rozpoznalo C: particiu aj som ju sformatoval a tesil sa ze znovu nainstalujem win spat na f3,nic pravda-aj mi ju ukazalo pri vybere kam chcem win nainstalovat ale po potvrdeni vyhodilo kod chyby 0x0000005 a ze mam preverit pristupnost zdrojov ked si dobre pamatam,teraz zo stareho disku vidim byvalu particiu C: mozem ju otvorit,prezerat vsetko,ale win na nu nenainstalujem ,druhu particiu vidim ako neoznaceny priestor s moznostou priradit pismeno ale po poziti tejto moznosti mam chybu: operaciu sa nepodarilo dokoncit pretoze zobrazenie konzoly spravy diskov je neaktualne,ze to mam obnovit,alebo restartovat konzolu alebo pc,samozrejme nic nepomaha...
napisal som trochu chaoticky ale uz som na prasky,f3 mam asi mesiac
vdaka za kazdu radu
necitatelna particia
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
necitatelna particia
Spoiler: ukázať
Re: necitatelna particia
pozri si moj post "Kolaps HDD" Je to tiez problem so Samsungom HD502HJ.
Ma aj tvoj problem priznaky typu: Windows dokaze pouzit len 130 GB z 500 GB disku. Ak mu cez live distribuciu Ubuntu spravim
z nealkovaneho priestoru (370 GB0) novu particiu, Windows nevie nabehnut (BSOD 0x0000007B). Akonahle je ta particia vymazana
Windows bezi.
Neviem co to ma byt, riesim to reklamaciou.
Ma aj tvoj problem priznaky typu: Windows dokaze pouzit len 130 GB z 500 GB disku. Ak mu cez live distribuciu Ubuntu spravim
z nealkovaneho priestoru (370 GB0) novu particiu, Windows nevie nabehnut (BSOD 0x0000007B). Akonahle je ta particia vymazana
Windows bezi.
Neviem co to ma byt, riesim to reklamaciou.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- jackhammer
- Používateľ
konec,rano pridem z roboty zapnem pc a ajhla aj druhy disk v p... presne to co mi urobilo aj s prvym,pri nabehavani biosu koncim pri hlaske BOOTMNGR MISSING akurat ze tu sa mi to podarilo opravit z instalacneho dvd,nejake napady co by to mohlo sposobovat?dva rovnake chyby pocas troch dni nebudu nahoda,co by to mohlo byt,virus alebo vadny komponent?
// materik akurat taham ubuntu live cd skusim zalohovat nejake data aj ked si myslim ze som to zmrvil
// materik akurat taham ubuntu live cd skusim zalohovat nejake data aj ked si myslim ze som to zmrvil
- jackhammer
- Používateľ
Takze samsung f3 zacal ficat bez problemov az po zruseni vsetkych particii pri instalacii windowsu a vytvoreni novej s inou velkostou,zatial vstetko slape ok,co to sposobilo neviem,dufam ze mam pokoj.