WINDOWS 7 CRACK ?
WINDOWS 7 CRACK ?
Zdravim mam windows7 kupoval som pc v x-computers takze window7 mi nahadzovali oni. Pc ma uz pomali 5 mesiacov a dnes ked som zapol pc po nacitani windowsu mi vyhodila tabulka ze nemam pravy window7... dalo sa to zrusit a vpohode sa nacital dalej ale preco mi to vyhodilo ? dik
Spoiler: ukázať
Re: WINDOWS 7 CRACK ?
bola tam jedna dobra zostava ktora mi vyhovovala takze som ju kupil... bola bez os. Napisal som im ze tam chcem aj windows7 ktory mi tam aj nahrali postahovali aktualizacie vsetko pohode ziadny problem.. doma som zapol hned vsetko islo. Krabicu od pc a ostatnymi komponentami mi zabalili.. Je tam aj CD windows7... Ziadny problem stym nebol az dnes ked som ho zapol to napisalo. nechapem preco
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
To je sice pekne, ze si ich poziadal, ale ci to bolo kupene oficialne. Teda, ci aj na fakture je zapisany Windows 7. Ak nieje, tak Ti ho dali nacierno a nemozes sa teraz stazovat, ze Ti to nejde.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- MaxMan
- Redaktor
Pokial je vsetko oficialne zakupene, kontaktuj predajcu (ak je windows OEM). Ak bol kupovany ako krabicova verzia, volaj do Microsoftu.
Je to OEM .. niekde som sa docital ze OEM treba znova aktivovat... Niesom az tak skuseny takze vobec neviem ci ano alebo nie
- MaxMan
- Redaktor
Ved aktivovany mal byt na zaciatku - po nainstalovani. A aktivacia ma prebehnut do 30 dni, ak si dobre pamatam - Ty mas PC uz 5 mesiacov.
Ak mas aj originalne CD, tak to vyries cez predajcu. Ak to je len "zalozna kopia", tiez kontaktuj predajcu s tym, ze pozadujes original.
Ak mas aj originalne CD, tak to vyries cez predajcu. Ak to je len "zalozna kopia", tiez kontaktuj predajcu s tym, ze pozadujes original.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
zdar
zamiesam sa do debaty
http://www.alexnolan.net/software/windo ... finder.htm
tento soft nepise podporu pre w7
mne ukazalo cd kluc
nakolko som povodny niekde zasil a w7 je original....
neviete niekto ci je naisto ok?
everest aidu a pod som zatial neskusal
este existuje subor nt.... nepametam si ten nazov... a v xpcku by v nom mal byt ten kod ulozeny
neviete ci aj vo w7?
zamiesam sa do debaty
http://www.alexnolan.net/software/windo ... finder.htm
tento soft nepise podporu pre w7
mne ukazalo cd kluc
nakolko som povodny niekde zasil a w7 je original....
neviete niekto ci je naisto ok?
everest aidu a pod som zatial neskusal
este existuje subor nt.... nepametam si ten nazov... a v xpcku by v nom mal byt ten kod ulozeny
neviete ci aj vo w7?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno existuje funkci a overenia
nie som si istý či existuje iný soft na reálne overenie pravosti, čo sa týka to ho kľúča existuje u každého winu
no možno ked to hodíš do google a najdeš takých kľúčov viac je to jasné
nie som si istý či existuje iný soft na reálne overenie pravosti, čo sa týka to ho kľúča existuje u každého winu
no možno ked to hodíš do google a najdeš takých kľúčov viac je to jasné