Všeobecná diskusia
Re: Ako sa správať v prípade nehody (resp. pred ňou)
No tak stym investovanim mas pravdu teda bud auto za 15000e alebo ziadne v oboch pripadoch mas slusne sance na prezitie .. si myslis ze kazdy zije v BA ? a zaraba 900e minimalne ? zaco si my na vychode mame kupit 15000 auto ..aby bolo bezpecne .. bezpecno na cestach bude vtedy ked na nich nebudu magori potom ti bude stacit aj auto za 8000e ktore vykrije nie magorizmus ale "malu" ludsku chybu ..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Ako sa správať v prípade nehody (resp. pred ňou)
no ja v BA nezijem je pravda ze keby magorov bolo na cestach menej tak dopravnych nehod je tiez o pekny kus menej. Ale nie vzdy je nehoda len koli magorovi, nikdy nevies kedy dostanes defekt a nedostanes riadenie auta pod kontrolu, proste nie vzdy je nehoda koli tomu ze sa chova ako debil.
Dobre 15 000e beriem, ale kto vravi ze musis kupit uplne nove auto. za 8000e by som radsej kupil nejake 4 rocne auto ale kvalitnejsie ako nejaku francuzku sracku novu za 8000€.
Dobre 15 000e beriem, ale kto vravi ze musis kupit uplne nove auto. za 8000e by som radsej kupil nejake 4 rocne auto ale kvalitnejsie ako nejaku francuzku sracku novu za 8000€.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Re: Ake mate auto?
Chcel by som sa opýtať, tepovali ste už niekto auto? Mňa to zajtra čaká a nejaký "expert tepovač" nie som, som zvedavý či to niečo pomôže :/
.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
tepoval som takym sonax sprayom
vysledok: sedala trosku zbledli teda take cistejsie sa mi zdali
vysledok: sedala trosku zbledli teda take cistejsie sa mi zdali
o druhej som zacal, teraz som skoncil, okrem toho ze si necitim ruky, chrbat,nohy, krize, cely som za*ebany, tak sa to oplatilo
.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Eventuálne ruky, chrbat,nohy, krize
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- no konecne mi volali z renoltu, auto konecne dorazilo!!!!!!, meska len 2 mesiace..... (hospodarska kriza.....)
- a kezde tolko meska, tak mi preistotu komplet srusili lizingovu zmluvu a musim to vsetko vybavovat uplne odznova....
- takze takto sa stavaju predajcovia v case krizi k zakaznikovy
T.
- a kezde tolko meska, tak mi preistotu komplet srusili lizingovu zmluvu a musim to vsetko vybavovat uplne odznova....
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Teraz by som ich prezmenu vyfakoval ja s tým, že idem kúpiť auto inde. Možno by spustili a keby aj nie, aspoň majú stratu, takto sa k tomu proste nepristupuje...Toman napísal:- no konecne mi volali z renoltu, auto konecne dorazilo!!!!!!, meska len 2 mesiace..... (hospodarska kriza.....)
T.
si asi moc nepomozes, kedze pri objednavani sa sklada nevratna zaloha ... takze by si o nu prisieljaffar napísal:Teraz by som ich prezmenu vyfakoval ja s tým, že idem kúpiť auto inde. Možno by spustili a keby aj nie, aspoň majú stratu, takto sa k tomu proste nepristupuje...Toman napísal:...
problem samozrejme moze nastat, ak si lizingovka postavi hlavu, a povie nie ...
PS: ano, to je dosledok krizy, fabriky robia just-in-time, a na objednavku - nie skladove zasoby. Takze ak sa nakopi objednavok, tak spustia vyrobu, a vyrabaju ...
lava, prava, lava, prava ...
Hmm, tiež pravda Potom to treba spraviť (aj keď to už je teraz jedno) ako moji rodičia. Chceli Swifta, prešli tri predajne až matka našla tú správnu farbu a kúpili to ako kabelku štýlom - ukázalo sa prstom "toto chceme" a bolo, žiadne čakanie, len podpis papierov a fertiggalen napísal:si asi moc nepomozes, kedze pri objednavani sa sklada nevratna zaloha ... takze by si o nu prisiel
problem samozrejme moze nastat, ak si lizingovka postavi hlavu, a povie nie ...
PS: ano, to je dosledok krizy, fabriky robia just-in-time, a na objednavku - nie skladove zasoby. Takze ak sa nakopi objednavok, tak spustia vyrobu, a vyrabaju ...
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Ak ti do mesiaca nedodajú tovar, môžeš s nimi zrušiť zmluvu na ich náklady... Takže záloha by ti mala ísť späť...
jo, pokial nemas nieco, co sa vola zmluva o buducej zmluve,Timeshifter napísal:Ak ti do mesiaca nedodajú tovar, môžeš s nimi zrušiť zmluvu na ich náklady... Takže záloha by ti mala ísť späť...
pripadne priamo napisane v kupno-predajnej zmluve, ze dodacia lehota moze byt az 3 mesiace od objednania tovaru
vsetko je o zmluvach, ktore v rukach nemame, v dobe podpisu ich necitame (hlavne dodatky, a drobne pismena), lebo vlna euforia v momente utracania balika penazi prevazuje nad zdravym rozumom
lava, prava, lava, prava ...
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
osobne sa mi moc tie dotz Touge nepáčia, ale tak každému čosi iné
aspon ti ich neukradli ako susedovi vedľa
aspon ti ich neukradli ako susedovi vedľa