Takže, mam to tu nasledovne zapojene
ATX zdroj 350W z neho napaja jedna 12V 15A vetva, autozosilovac 4x25W RMS, z neho mam napojene 2x Xplod 2pasma 35W RMS a 1xsubik 20W RMS ztial genius (cakam na 200W RMS monacor), z pc mi ide 3,5mm jack to RCA
Ked dam gain na max tak mi zacne skakat cely zaves na repro, no ked dam gain na minimum, tak pocujem zase len suchot a vrcanie hlavne pri zatazi pc...
Viem i niekto poradit ako to opravit?
dik
šuchot vrčanie od pc do repro
šuchot vrčanie od pc do repro
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: šuchot vrčanie od pc do repro
fú tak dobrá blbosť napájať zosik PC zdrojom . Ide tam o to že PC zdroj je spínaný a tak je v tom napätí poriadný bordel na istých frekvenciách. Ten zosík sa ti asi rozkmital pôsobením rušení z PC zdroja. Ja si pametám v mojich začiatkoch som zaradil do série so zosilňovačom diódu (pomalú) napr. 1n4007 a rušenie prestalo ... ale to je skôr blud než ti to pôjde. Dá sa na to spraviť aj odrušovač (hlavne pri 0 výkone) s indukčnosťami a kondenzátormi ... nakoľko je to účinné povedať neviem. Najlepšie by bolo vymerať presne tlmivku
Moja rada, vyprdni sa na 12V zosilňovač a kúp si na bazoši nejaký poriadný 2 kanál za 50€. Ale k tým reprošom čo máš (resp. kupuješ) je to na prd.
Moja rada, vyprdni sa na 12V zosilňovač a kúp si na bazoši nejaký poriadný 2 kanál za 50€. Ale k tým reprošom čo máš (resp. kupuješ) je to na prd.
Re: šuchot vrčanie od pc do repro
Vymenil som RCA kabel a uz repra neskacu pri max gain a ani suchot uz neni tak pocut
Este skusim kupit tieneny kabel a tak to skusit
Inak tento 4 kanal mi bohato staci mal som na nom moj SPL dynamics 300W z auta pekne to hralo, sice to nevymacklo max z toho repra ale do bytovky uplne stacilo
Este skusim kupit tieneny kabel a tak to skusit
Inak tento 4 kanal mi bohato staci mal som na nom moj SPL dynamics 300W z auta pekne to hralo, sice to nevymacklo max z toho repra ale do bytovky uplne stacilo
Spoiler: ukázať