crux2005 napísal:a s Radeonkou dostane človek ako bonus, všade prítomný banding
Skús vysvetliť, čo si tým myslel.... Dik.
Ináč podľa mňa jedna z najrealistickejších hier je Microsoft Simulator X. Kto nehral, nevie. Fyzika je tam dosť reálna. Samozrejeme si musíte nastaviť "realistickosť" na 100%.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Hral som vsetky dobre hry, po grafickej stranke je podla mojho nazoru najviac podobna realite jednoznacne ARMA2 Arrowhead. Ak ti to HW dovoli, daj nastavenia na MAX, dohladnost do 3500m a mas zarucene situacie,kedy uvazujes,ci je to dokument film alebo hra. Skoda len, ze je to velmi narocne na vykon PC a malokto to hrava. kukni foto
Naposledy upravil/-a Obrousek v Št 22. Sep, 2011, 01:43, upravené celkom 1 krát.
ja sa tesim na battlefield 3 na zaciatku roku, bude to cele robene na Frostbite 2 engine ktory bude nativne uz cely v Direct11, takze podla mna sa môzeme tesit na graficky najrealistickejsiu hru doposial
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
Ak je tu niekto fanúšik závodných simulácií tak určite doporučujem Live For speed to je najreálnejší závodný simulátor na PC vôbec hlavne fyzikou, ale je stále vo vývoji tento rok by mala byť už vydaná druhá verzia a potom Iracing len je dosť drahý a bol vyvynutý pre tréningy jazdcov nascaru takže realita vysoká.
PC1: CPU: AMD Phenom II X4 3.4GHz |VGA:nVidia geForce gtx275 896MB |PS: Seasonic S12 II Bronze 430W | RAM: 2x1GB Kingston DDR2 800MHz , 2x4GB Kingston DDR2 800MHz |MB:Gigabyte GA-M720-US3 (AM3) |HDD:Maxtor 160GB IDE 7200 RPM, Western Digital 640GB 16MB 7200RPM |