kazdopadne rozumim vyvojarum.kdyz jim Nv sype do kapsy prachy ani se jim nedivim.
Skoda.

v tom sa mylis, mafia 2 ma licencovanu physx este od dvôb agiea a ma ju priamo v engine zakomponovanu od zaciatku vyvoja, to nebude druhy batman aa, lebo tam tu physx pridali za posledny mesiac, tuto bola uz dlho, podla mna to bude pecka a ked bude engine vyuzivat vsetky jadra CPU vcetne hyperthreatingu, tak to bude peckaHEAD napísal:Skoda, ze si pro to vybrali zrovna mafia2.U me ta hra dost klesna kvuli tomu.Stane se z toho druhej batman.
kazdopadne rozumim vyvojarum.kdyz jim Nv sype do kapsy prachy ani se jim nedivim.
Skoda.
heh,niesi tiez som ju nehral,zacal som ju asi trikrat ale nikdy som nedosiel dalej ako po 1-2 uvodne misie..r.b.class napísal:myslite ze som jediny gamer na svete co nehral mafiu? vela ludi sa na mna nechapavo pozera ked im poviem ze jednotku som ani neskusil
Ja som si to presiel iba z nudy lebo nebolo co hrat asi pred 3 rokmy. Jedine co ma na tej hre nadchlo bola cestina/hlasky, celkom zaujimavy pribeh ale inak ma strasne odradzal engine.r.b.class napísal:myslite ze som jediny gamer na svete co nehral mafiu? vela ludi sa na mna nechapavo pozera ked im poviem ze jednotku som ani neskusil
L O L !...tak tomu ja vravim maximalne nezmyselny upgrade /ok, no mozno kvôli DX11, ale inak absolutne nezmyselny/Assassin napísal:hmmm no tie poziadavky teda celkom ok az na tu physX, nakolko mam GTX280 a chcel by som brat GTX 460 zaujimalo by ma ci so 460-tkou mi karta utiahne aj fyziku aspon na medium....