Monitor na PC a zaroven Xbox360
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
Monitor na PC a zaroven Xbox360
Caute, mam taky problem, ze by som chcel zapojit PC a zaroven Xko na tento monitor link, ale ma len jeden DVI vstup. Takze ci existuje nejaka redukcia kde by som mal zapojene oba "stroje" a nemusel stale zozadu prepinat kabel. Nasiel som nieco taketo link, ale nie som si isty ci by to islo aj opacne ako tam je pisane, cize nie z grafiky na 2 monitory, ale z dvoch zariadeni na 1 monitor. Dakujem za kazde napady.
Re: Monitor na PC a zaroven Xbox360
no asi neslo. Vsak rozmyslaj, ako by asi monitor vedel odkial ma brat signal, ci z pc alebo z Xbox-u? Alebo ma snad tvoj monitor dialkovy ovladac, kde sa prepinaju vstupy, tak ako na TV?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- jammal
- Používateľ
To uz viem ze naraz by to neslo, ale aspon keby to ide tak, ze by som ten hdmi kabel co ide z xka vytahoval. Potom by tam isiel iba jeden signal do tej redukcie a z neho do monitoru. Mne sa len jedna nech to mam lepsi pristup ako zozadu pchat ruku a triafat sa do toho dvi vstupu. Aj keby to tak fungovalo ako si ja myslim, isto by to bolo lepsie.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 23:55
Myslim, ze XCM 1080p Mega-Cool VGA Box by to dokazal.
- jammal
- Používateľ
Dokazat by to dokazal, len davat za to 70-80€ sa neoplati. Ja som mal na mysli redukciu za par €. Takto radsej budem vytahovat ten kabel ako za to zaplatit pol ceny z hodnoty xboxu. Ale dik za radu.