problem s 5850
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Júl, 2010, 15:56
problem s 5850
dobry den mam problem s touto vga.Je nova mam ju tyzden .prve dni mi vsetko bezalo ako ma .ale za posledne dni som spozoroval .ze ked mam dlksie zapnuti pc a zapnem nejau hru tak mam slabsi vykon.ked restartujem pc a ponom zapnem hry..idu uz dobre>Nemyslim tym dlksie zapnuti pc ..24 hodin .staci ked zapnem pc ..zahram si hry .idu mi dobre. .potom som vo windowse asi 30 minut ..idem pustit hru .a uz ma slabsi vykon .pri merani fps .je to nejak - 15 dole .Zasa po restarte pc .ide vsetko ako maaa.Dnes som skusal aj otvorit krit na pc .a nechal som donho fukat stolny ventilator,Najskor som myslel ze to pomoholo,hral som 30 minut a nic sa netalo .No ked som vypal hru a zapal som dalsiu uz som mal slaby vykon .Takze zasa restart pc a vsetko ok.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: problem s 5850
skontroluj teploty,do tých 90 by to malo byť ok čím menej tým lepšie , dalej čekni či sa ti karta prepína do 3d modu
Spoiler: ukázať
Taktiez po tom co ti to zacne ist horsie pozri do spravcu uloh na vytazenie CPU ci ho nieco nevytazuje nejaky proces ...
-
- Nový používateľ
teploti som pozeral v cera ..a na inomm fore mi napisali ze su dobre.meral som cez gpu z .ved aj stim ventilatorom co som nechal fukat do otvoreneho pc .mi to spravilo tak isto .idem pozret ten spravca uloh
-
- Nový používateľ
pozrel som teho spravcu uloh a nic som tam nenasiel .pri crysis mi to pracuje na 60 % klikol som aj na monitor prostriedkou
-
- Nový používateľ
neviem ci sa prepinaju ..skor neviem kde to mam zistit.mne to vlastne ide vsetko dobre po restarte pc .ked hram ..ale prestanem hrat .za 20 minut si zapnem hru a uz to ide horsie .tak zas musim restartut ked sa chcem zahrat
Nepozeraj pocas hrania ... ale ked pustis hru a uz to nejde dobre tak ju vypni a potom pozri ci nieco nevytazuje cpu .. inak to skor vyzera ako pisal dexter na to ze po vypnuti hry ti padnu takty VGA na 2D a po dalsom spusteni hry sa uz do 3D neprepnu ..
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mno catalysty majú bug ktorý zapríčiňuje že karty bežia iba na 400MHz
-
- Nový používateľ
no ono to nespravy hned po prvom vypnuti hry ..hram hru 10 minut vypnem .ju zapnem dalsiu .hram .pekne ide .vypnem ju ..neskor zapnem dalsiu a uz ide zle ..napriklad pri hre crysis ..mam normalne 30-35 fps .ked to ide horsie tak neni ani 20 .vcera som hral hru 20 minut a nic ..neskusal som ci sa vykon znizi aj pri prvom dlksom hrani po restarte
No pozri nebudeme spekulovat .. stiahni si ak nemas GPU-Z pred hranim si ho vzdy zapni a nastav si to na ukazovatele frekvencii pust hru a hraj a ked budes vidiet ze nastala situacia kedy to ide zle tak zminimalizuj hru a pozri na akych hodnotach bezi karta ... a hned budeme vediet ci je problem vtomto.
-
- Nový používateľ
mam hoo stiahnuty a napisem to takto.Napriklad teraz po poslednom restarte mi pc bezi asi 120 minut .skusal som teraz pustat hry .a idu horsie ako by mali..Keby hned teraz restartnem pc a zapnem si hry ..idu uz dobre .je to zaujimave ..ale aj cudne .a v tom gpu z co mam presne nadstavit tam ?
-
- Nový používateľ
no momentalne som pc restartol a teraz mi hra pojde dobre ..urcite ..tak zapnem gpu z necham ho pustene .a mam opisat co v nom ukazuje pocas hrania alebo az ked hru vypnem? potom to este spravim ked mi uz pojde hra horsie
- dexterav
- Sponzor fóra gold
možno by bol ešte lepší Afterburner, ten to dokáže zobrazovať počas hry priamo