Počitač _ Nejde
Počitač _ Nejde
Zdravim , mam asi 6 ročny PC v ktorom je jedine vymenene HDD , RAM a Grafika.Použivam ho iba na to že tam davam fotky z fotaku niečo ako album , problem je v tom že už davnejšie sa stavalo to že ako nahle snimniekto pohol tak nešiel zapnut a pisalu chybu z hardiskom , lenže teraz už pc nejde zapnut stlačim gombik a jedine čo sa robi že dvd romka akoby sekala a nič sa nedeje čierna obrazovka vie mi niekto prosim pomoct? dakujem
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Počitač _ Nejde
-daj si radsej normalny nazov temy napr. "PC po pohnuti nejde - hlaska s diskom"
-napis aka je to zostava
-ked vravis ze prestal ist po pohnuti tak by som skontrolovat kable veduce z disku do zdroja a do dosky
-aka grafika bola menena, ci to nahodou nezvlada zdroj?
-skus zapnut pc s odpojednou mechanikou/ami
-aku chybu s HDD pisalo?
-napis aka je to zostava
-ked vravis ze prestal ist po pohnuti tak by som skontrolovat kable veduce z disku do zdroja a do dosky
-aka grafika bola menena, ci to nahodou nezvlada zdroj?
-skus zapnut pc s odpojednou mechanikou/ami
-aku chybu s HDD pisalo?
Spoiler: ukázať
To s tymi kablami som skušal ono to aj bol problem s kablom lebo vždy ked sa troška pohol tak prestal ist hdd ale ak som snim zase pohol tak zase išiel a teraz nič , ta chyba bola system disk failure please reboot alebo niečo take , ale vždy bolo poznat čim to je lebo za zastavil hardisk a bolo jasne ale teraz hardisk frči a seka dvdromka nechapem ?:D ten pc je dost dos´any ale vyhadzovat ho nebudem
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Sprav co som vravel, dvdromku vypoj, popripade ak mas iny zdroj skus ten, ked vravis ze si mykal kablami ci co tak si ich skontroluj alebo pouzi nejake redukcie/predlzovacky.
Spoiler: ukázať
Vyskušam potom poviem vysledok dik