Pan prstenov bitka o stredozem
Re: Pan prstenov bitka o stredozem
to mam stiahol som najnovsi patch a nahral aj bratovi aj mne a toto vypise a zakazdym ked zapnem hru tak mi ukaze inu verziu.
Spoiler: ukázať
Pocuj nikde neviem zohnat to evilfactions/evilfactions.ini nemohol by si to poslat ak to mas alebo kde by som to nasiel, lebo dva krat som zlozku prehladal a nic aj na nete som hladal.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Momentalne tu nemam BFME, ale skus to este pohladat musi to tam niekde brat mat, mozno je to hidden...
Ale zas niekde na stranke som sa docital ze treba dat bios do povodnych nastaveni. A ze potom to ide. Ja som uz ale menil bios a dal som v biose obnovit nastavenie. Ale co som pretaktoval som si ulozil ako profil.
Lebo ze to roby chybu ked je pc pretaktovany.Hlavne cpu ked je pretakt. Aspon tak to tam pisali neprelozil som to presne ani uplne presne nepochopil.
Ale mne to aj tak nejde aj ked som to dal do povodnych nastaveni. Ja uz neviem a taka paradna hra to je. A zase brat ma pretaktovany pc a ide mu to. Zahodit takuto techniku.
Lebo ze to roby chybu ked je pc pretaktovany.Hlavne cpu ked je pretakt. Aspon tak to tam pisali neprelozil som to presne ani uplne presne nepochopil.
Ale mne to aj tak nejde aj ked som to dal do povodnych nastaveni. Ja uz neviem a taka paradna hra to je. A zase brat ma pretaktovany pc a ide mu to. Zahodit takuto techniku.