PC - neustale restart
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
PC - neustale restart
Zdravim. Mam vacssi problem a neviem si dat radi. Pc (v podpise) sa neustale restartuje, a niekedy aj vypne - posledny krat sa po restarte ostali tocit ventilatory a nic viac. Je jedno ci som vo win ci som v biose ci sa len windows spusta. Restarty su nepravidelne, niekedy sa dostanem do windowsu, niekedy do spustenia win no castejsie sa ani bios nestihne nacitat. Vyskusal som clest cmos, ine ram, int. graf, skusil som prepastovat chladic. PC som 2x rozobral - nic. Pred spustenim int.graf sa pc restartovalo pravidelne, bios nestihal nabehnut - kazde cca 2sek... Poradte chlapi
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: PC - neustale restart
ešte stále ti ostáva odkúšať zdroj a doska, HDD aj DVD
ked som svojho času odpálil HDD po jeho zapojení proste PC nenanbehlo a ak už tak to bola hitparáda BSOD
ked som svojho času odpálil HDD po jeho zapojení proste PC nenanbehlo a ak už tak to bola hitparáda BSOD
Spoiler: ukázať
- rimans
- Používateľ
Nad doskou, hdd aj zdrojom som rozmyslal - zajtra resp za par hodin to odskusam. Dosky sa obavam - tu nemam ako odskusat. Btw., je vobec muzne aby bol problem v dvd?
// diky Dexter, o par hodin napisem ako som pochodil
// diky Dexter, o par hodin napisem ako som pochodil
Naposledy upravil/-a rimans v Ne 01. Aug, 2010, 01:16, upravené celkom 1 krát.
- rimans
- Používateľ
Akurat som sa stym dohral. Po odskusani hdd a mechaniky pc uz vobec neslo, zakladna doska uplne mrtva - bezali len ventilatory. Zajtra snou idem na RMA
// tak toto je nenormalne, vymenim hdd a pc zazracne funguhe... Dokonca po sformatovani funguje aj stare hdd. Nakoniec teda bola doska v poriadku
// tak toto je nenormalne, vymenim hdd a pc zazracne funguhe... Dokonca po sformatovani funguje aj stare hdd. Nakoniec teda bola doska v poriadku