mam taky problem nainstaloval som windows7, nainstaloval som nod 32 a ked sa stiahnu a nainstaluju aktualizacie windovsu treba restartovat a pri tom restarte ked sa konfiguruju aktualizácie my to zamrzne roby to len ked nainstalujem noda inak nie skusal som aj inu verziu windowsu 32/64 bit nepomohlo windows aj noda mam na skusku 30 dny. ZIADNY crack som nepouzil
mal uz niekdo podobný problem ?? ak viete pomozte prosim
mrznu aktualizacie
Re: mrznu aktualizacie
a mam byt bez aniviraku ?? ineho nechcem lebo ked nastupim na intrak tak tam ho mame na sieti a mam ho zdarma
fajn lidi uz to mam http://kb.eset.sk/esetkb/index?page=con ... &actp=LIST
a este sa chcem opitat
ci mi mozete dat mail na admina som zabudol svoj original nik toto je len docasny
a este sa chcem opitat
ci mi mozete dat mail na admina som zabudol svoj original nik toto je len docasny
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno tá rada je taká že ho musíš proste vypnúť
mám dojem že posledné nody stoja za
mám dojem že posledné nody stoja za
Spoiler: ukázať
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ja som raz pri restarte dostal bsod, bol tam (hladal som to na nete ale uz si nepamatam nazov) nejaky subor co mal nieco spolocne s nodom a raz mi to klasicky zamrzlo pri inom restarte (installing uptade 3 of 9...) - nod32 verzia 4, 30 dnovy trial.
Spoiler: ukázať
a my sme ti čo? pátracia služba? Čo si sa ty vôbec registroval keď za viacnásobnú registráciu je ban. Pekne si nájdeš starý nick a tento vypneme, a nabudúce si láskavo preštuduj pravidlá a pohni rozumom.1234568 napísal:ci mi mozete dat mail na admina som zabudol svoj original nik toto je len docasny
.