co robi subor msdia80.dll na disku D?
co robi subor msdia80.dll na disku D?
Zdravim,
isntaloval som C++ a na D-cko ktore mam iba na obrazky, hudbu, videa atd. mi hodilo uplne nezmyslene subor s nazvom msdia80.dll. No nemam pocit, ze je to jeho spravna lokacia, lebo subor jemu velmi podobny: msdia90.dll mam v zlozke C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC...........nemal by sa tam nachadzat aj tento "strateny" msdia80.dll.....lebo na D-ecku nemam nic okrem par obrazkov
isntaloval som C++ a na D-cko ktore mam iba na obrazky, hudbu, videa atd. mi hodilo uplne nezmyslene subor s nazvom msdia80.dll. No nemam pocit, ze je to jeho spravna lokacia, lebo subor jemu velmi podobny: msdia90.dll mam v zlozke C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC...........nemal by sa tam nachadzat aj tento "strateny" msdia80.dll.....lebo na D-ecku nemam nic okrem par obrazkov
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: co robi subor msdia80.dll na disku D?
zrejme Ti provajder blokuje google, tak pozri napr. priamo sem:
http://support.microsoft.com/kb/927665
http://support.microsoft.com/kb/927665
no tam pisu ze ten subor ma byt v adresari C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC ako mam ten msdia90.dll, cize potom mi staci ten msdia80.dll skopcit do toho adresara a z D-cka vymazat?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Co tam robi ? Nuz, mas STEAM. A niektore instalacie toto bohuzial robia, aj mne to obcas skonci na C:\. Ono totiz z dovodu nejakej chyby ten instalator hodi veci do hlavneho adresara.
no ale ja mam vsetko instalovane na C-cku a na D nikdy nic neinstalujem, tam mam len blbosti nahadzane filmy vo vysokom rozliseny atd.....a môzem to spravit tak ako som pisal, ze to skopirovat do toho spravneho adresara na C-cku a z D-cka to vymazat?
- mirjak
- Používateľ
ano, ale este treba zaregistrovat novu lokaciu (v prompte spusti toto)GTX 480 napísal:no tam pisu ze ten subor ma byt v adresari C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC ako mam ten msdia90.dll, cize potom mi staci ten msdia80.dll skopcit do toho adresara a z D-cka vymazat?
regsvr32 driver:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC\msdia80.dll
presne tak to tam napisat ako si to napisal ty? aj s medzerami atd.?
- mirjak
- Používateľ
ano (ak mas nahodou ine nazvy v ceste k tomu suboru, tak si to uprav)
regsrv32 je prikaz, dalej mu davas parameter ze registrujes driver a cestu k nemu
regsrv32 je prikaz, dalej mu davas parameter ze registrujes driver a cestu k nemu
no spustil som prikazovy riadok a mam tam ze, C:\Users\Ľudo> a za to napisem to tvoje regsvr32 driver:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC\msdia80.dll, cize bude to vyzerat takto?:
C:\Users\Ľudo>regsvr32 driver:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC\msdia80.dll
spravne?
C:\Users\Ľudo>regsvr32 driver:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC\msdia80.dll
spravne?
- mirjak
- Používateľ
ooo moja chyba, takto: (MS to ma zle napisane, nie driver ale Tvoj drive, napr. C
a uvodzovkami poistis dlhy nazov. Takze toto copy-paste do promptu a malo by Ti to potvrdit hlaskou (graficke okno)
regsvr32 "c:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC\msdia80.dll"
a uvodzovkami poistis dlhy nazov. Takze toto copy-paste do promptu a malo by Ti to potvrdit hlaskou (graficke okno)
regsvr32 "c:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VC\msdia80.dll"
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Neries to. Vymaz tie DLL subory a hotovo, resp. ak sa bojis tak si ich niekam odkopiruja poskusaj vsetky STEAM hry.
- mirjak
- Používateľ
To preto, ze si to zrejme spustal ako user, co nema administratorske prava. Spusti command promt ako adminstrator a zopakuj.
ok, idem nato...skusim to este raz......btw, akurat som preinstaloval win, nemôzem tym nieco dodrbat?...command prompt nieje moja silna stranka
anooooooooooooooooooo podarilo sa ....velke DAKUJEM za rychlu pomoc
mam nainstalovanu len jednu JC2 a isla mi vpohode aj ked som to len skopcil do toho adresara na C-cku, ale tak chcel som si to este poistit tymto postupom...ani neviem co som vlastne robil, no vlasnte trosku tusim, ze som asi dal vediet registrom kde to odteraz bude....v kazdom pripade este raz vdaka za pomocfaugusztin napísal:Neries to. Vymaz tie DLL subory a hotovo, resp. ak sa bojis tak si ich niekam odkopiruja poskusaj vsetky STEAM hry.