Zdarec
Mam dalsiu z mojich specialnych otazok . Ako je to s reklamaciou karty v pripade, ak k nej chyba I/O pliesok ? Je mozne ze to uznaju?
Chybajuci I/O pliesok a zaruka
Re: Chybajuci I/O pliesok a zaruka
Mno mam sice alektrotechnicku skolu ale ako premyslam tak premyslam I/O pliesok mi nic nehovori ..
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
i/o shield...mam pocit ze ho treba pri rma, je to prislusenstvo k doske, sice som dosku este chvalabohu nereklamoval.
Spoiler: ukázať
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
neviem ale sme v sekcii Graficke karty a tam je ten "I/O pliesok" pevne prichyteny takze asi tak
No konecne som v obraze .. no ak ti to chyba na VGA tak osobne si myslim ze to neuznaju .. ale to je moj nazor ..
Pri MB to do isteho casu nebolo treba .. no od toho oneho casu ho uz vyzaduju "sposobom ze mi MB risla nazad" potom som musel dvihnut telefon a podakovat nemenovanemu panovy Gumanovy z eD system ze v ramci uz nie najkradsej spoluprace mu dakujem za pristup ktory zvolil .. teda ze nedvihol ten .... telefon a neobtazoval sa mi povedat ze ten plech sme nedodali a ze je ho nutne dodat .. (a ja by som mu ho doposlal )ale logicky je lepsie zabalit to a poslat nazad .. ja ktomu pribalim plech a poslem znova knim .. to len tak na okraj .. ako to chodi ..
To Tom2871989 - na pevno tam nieje .. je normalne odnimatelny
Pri MB to do isteho casu nebolo treba .. no od toho oneho casu ho uz vyzaduju "sposobom ze mi MB risla nazad" potom som musel dvihnut telefon a podakovat nemenovanemu panovy Gumanovy z eD system ze v ramci uz nie najkradsej spoluprace mu dakujem za pristup ktory zvolil .. teda ze nedvihol ten .... telefon a neobtazoval sa mi povedat ze ten plech sme nedodali a ze je ho nutne dodat .. (a ja by som mu ho doposlal )ale logicky je lepsie zabalit to a poslat nazad .. ja ktomu pribalim plech a poslem znova knim .. to len tak na okraj .. ako to chodi ..
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Nevsimol som si sekciu, myslel som automaticky ze doska, pretoze to na karte by som skor nazval pci bracket alebo pci zaslepka...
Spoiler: ukázať
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
no nemusi byt uplne napevno ale je pevne prichyteny skrutkami alebo niecim kazdopadne je potrebne na jeho odmontovanie vykonat nejaky ukon nie ako pri doskeFEAR napísal:
a k tomu ze to je k doske a nie grafike
ja som dal reklamovat dosku komplet zo vsetkym ale oni do papierov napisali len doska aj mi vratili len dosku (ako keby im dam len dosku aj sa tak chvilu tvarili) tak minimalne v ageme je im to asi jedno takze asi zalezi od predajcu alebo su len v ageme trochu (alebo skor velmi) divny
No tak to uz je hadam jedno ako je to uchytene .. proste On to tam nema tak ci vykonal nejaky ukon o tom tu nieje recTom2871989 napísal:no nemusi byt uplne napevno ale je pevne prichyteny skrutkami alebo niecim kazdopadne je potrebne na jeho odmontovanie vykonat nejaky ukon nie ako pri doske
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Ja by som tej záruke veľké nádeje nedával Technik si to hneď všimne a máš po uznaní záruky.
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.