Pred rokom som si kúpil tieto reproduktory, nechal som sa zlákať nízkou cenou a "extrémnym" výkonom keďže som si myslel že občas sa dá dostať veľa muziky za málo peňazí. Pred mesiacom som ich zapol a nič tak pozerám žiadny naznak vonkajšieho poškodenia nakoniec vyberiem poistku a bola spálená. Nechal som to tak lebo nebolo času. Dnes som kúpil presne taký istý typ ako tam ma biť a spálila sa jedna po druhej (4 sú dead) ani nedošlo k zapnutiu akurát to zabučalo a koniec.
Chcem sa opítať ma niekto nejaký nápad alebo sa s týmto už stretol ako to opraviť alebo vyriešiť. keďže neviem kde mám faktúru tak reklamácia asi nepôjde a ešte na Internete som čítal že zopár ľuďom neuznali záruku pokiaľ si sami menili prúdovú poistku.
A odpovede prečo si kupoval také reproduktory.....alebo sú na kkt...nemusíte som vedomí že som kúpil kravinu len chcem aby išli lebo mi stoji 150€ na stole
GENIUS SW-5.1 HF 5005
- Jamhal
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 22:00
GENIUS SW-5.1 HF 5005
Naposledy upravil/-a Jamhal v Po 09. Aug, 2010, 14:13, upravené celkom 1 krát.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: GENIUS SW-5.1 HF 5005
daj to hocijakemu opravarovi
...a nauc sa pravopis.
...a nauc sa pravopis.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Jamhal
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 22:00
no skúsim sa do toho pustiť aj sám....ak nepomôže niekomu to teda dám.
prepáč slovenčina mi nikdy poriadne nešla a tak by som sa chcel opýtať kde mám chybu? ak teda nemyslíš čiarky a interpunkciu
prepáč slovenčina mi nikdy poriadne nešla a tak by som sa chcel opýtať kde mám chybu? ak teda nemyslíš čiarky a interpunkciu
radsej sa do toho nepustaj, lebo normalny clovek by tam stale nepchal novu a novu poistku(a uz vobec nie 4 krat ) ked ju 1 krat odpali tak na to nieje zo srandy
tak ako ti pise shiro len to pekne odnes do servisu
tak ako ti pise shiro len to pekne odnes do servisu
Spoiler: ukázať
Stale nemozem pochopit ako moze niekto kupit HT od geniusu,jedine obstojne boli tie prve.Ostatne sa od seba lisia len farbou a dizajnom,bohuzial ten tiez ide ruka v ruke s kvalitou uz len z kopca.Radsej kupit nejake logitech alebo creative,sice nenarobia tolko hluku,ale su minimalne o triedu lepsie.
btw skus kupit silnejsiu poistku,mozno pomoze,samozrejme na vlastnu zodpovednost.
btw skus kupit silnejsiu poistku,mozno pomoze,samozrejme na vlastnu zodpovednost.
PC: NULL
LAPTOP: Lenovo ThinkPad T450
TV: Panasonic TX-55AS650
LAPTOP: Lenovo ThinkPad T450
TV: Panasonic TX-55AS650
to urcite , takych expertov uz bolo a aj dopadli na <>mattoxx napísal:btw skus kupit silnejsiu poistku,mozno pomoze,samozrejme na vlastnu zodpovednost.
Takéto rady si nabudúce strč doprdelemattoxx napísal:btw skus kupit silnejsiu poistku,mozno pomoze,samozrejme na vlastnu zodpovednost.
Takíto experti mi potom nosia zosilňovače, ktoré nemajú spálený len koncový zosilňovač (ktorý tú poistku odpaľoval), ale aj zdroj. Tá poistka je dimenzovaná tak ako je dimenzovaná z určitého dôvodu.