Tecon a mas tam natiahnute aj patche?
ja som to hral bez nich na viste a mam pocit ze som nemal moznost nastavit detaily 4/4 aj ked sa mozno mylim nakolko naposledy som tu hru vidsel vyse pol roka dozadu
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
Ahojte. Zistil som, že problémy mám so zvukom pri tejto hre, kde keď zapnem DS3D GX2.0 tak zvuk sa začína zasekávať a hra aj padne. Mám ASUS Xonar DX. Tú funkciu zapnem vpravo dole, kde sa zapína aj HiFi, Game a iné profily. Vylepšuje to nejako zvuj? Asi áno, nie? To je ten EAX. Ale hra ho asi nepodporuje, tak to seká. Poraďte, prosím.
OK. Čítal som, že to nejde pri viac hrách. Takže OK. Je to akože normálne.
Hra mi asi po 40 min hrania padá. Teploty grafík sú v pohode. Všetko šľape. Nestávalo sa vám to? Patch mám najnovší 1.02.
hermarian napísal:ale ja som myslel tých "hlavných" panákov
Nech akokoľvek rozmýšľam, nikde sa ich proste nedá tak potichu zabiť..
no, od toho su hlavny pajaci...
a vies ich zabit minimalne tak, ze na nich skocis (alebo sa priplizis), a sposobis im zranenia nezlucitelne so zivotom (jednym "esom" z rukavu) ... no ... a uz iba utekas
(alebo najprv potichu vycistit okolie, aby nikto nemohol zalarmovat straze, ked sa cosi dokazi)
ono ti hlavny su prave v tom zaujimavy ze akonahle ich zabijes spusta sa lov na teba myslim ze aj ich potichu pozabija aj tak po tebe pojdu bo nikdy sa ti nepodari potichu zabit tych co tomu hlavnemu robia sprievod ) ale ked naberes sklill nebude to ziadny problem