nj...ale daky tixy vetrak nestoji vela (nehovorim teraz o Papstoch ) takze cena by mala byt nakoniec rovnaka ako Zalman 7000B Cu...PeterM napísal:Ale to je cena bez vetrakukOsTi napísal:no by ma fakt zaujimalo ako by obstal s nejakym tichym vetrakom...v porovnani so Zalmanom... cena sa veeeelmi priblizuje Zalmanovy
Tiche (?) chladenie
tym som nemyslel ze k tomu kupit nejaky lacny vetrak ktory je upne nanic... ale taky dobry vetrak zozenies do 500Sk v pohode... a v tom pripade bude cana toho pasivu + vetrak rovnaka ako Zalman 700B Cu...PeterM napísal:Je rozdiel "tichy vetrak" a kvalitny vetrak.kOsTi napísal:nj...ale daky tixy vetrak nestoji vela (nehovorim teraz o Papstoch ) takze cena by mala byt nakoniec rovnaka ako Zalman 7000B Cu...
1) tie lacne shity vacsinou su tiche iba na papieri
2) zvycajne aj malo vydrzia
Takze si rozmysli - ci sa ti oplati dvakrat rocne menit fan (mam to vyskusane - tiez som to tak robil ) alebo si rovno kupit poriadny a mat pokoj.
BTW: aky to ma zmysel kupit si drahy pasiv (lebo toto JE drahy pasiv) a k nemu nejaky shit ventilator 8O
ja mam celkom tichy a vykonny vertak (Spire Alumini III) a pochybudem ze tak skoro odide napriek tomu ze ma stal iba 200Sk... a mam nanho 5 rocnu zaruku
urcite pocujes aj travu rast...PeterM napísal:EDIT: 28dbA - FuuJ to by som nemohol... Aj tie moje 12dBA mi v noci mierne vadia...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
2PeterM: inak, ked si tak strasne narocny (aj 12dBA je tvojmu uchu nemile:), preco nejdes na vodu? (v pripade papst fanov a zalman fanov sa to oplati pomaly aj financne). a myslim si, ze "hluku" prudenia vzduchu, ktory "naraza" do vsetkych komponentov v bedni (RAM moduly, grafika, pasim cpu...) sa nezbavis. a ak ti maju regelovane ist na "200rpm" nemusia tam ani byt...
mna osobne voda odradza len pre moj vnutorny pocit... ze voda v MOJOM kompe!!! paranoia...means having all the facts...
mna osobne voda odradza len pre moj vnutorny pocit... ze voda v MOJOM kompe!!! paranoia...means having all the facts...
Koncom tohto tyzdna uz budem mat dorobenu case. Odvetranie + odhlucnenie. Len z kratka o co sa asi bude jednat ...
regulovane vetraky, antivibracne podlozky, windtunnel, odhlucnenie case pomocou tepelnoizolacnej peny s antireflexnou vrstvou. Viem znie to dost blbo ale podla mna to bude mat dobre vlasnosti pri odhlucneni. Chcem z toho spravit recenziu (daky popis + foto) ale este mi par drobnosti chyba ktore som zatial nezohnal
regulovane vetraky, antivibracne podlozky, windtunnel, odhlucnenie case pomocou tepelnoizolacnej peny s antireflexnou vrstvou. Viem znie to dost blbo ale podla mna to bude mat dobre vlasnosti pri odhlucneni. Chcem z toho spravit recenziu (daky popis + foto) ale este mi par drobnosti chyba ktore som zatial nezohnal
Tak to by mu malo fakt pomoct . Uz pocujem to TICHO.
SUBARU INTELPREZA
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3