Zdravim,
ma niekto skusenost s GFWL a MS Pointami...totiz rad by som si kupil DLC do Batman AA, ale treba mi nato dokopy cca 500 tych MS Pointov+chcem si upravit gametrag a to stoji dalsich 800MS Poinotv....a na PGS-ku som nasiel 2100 tych bodov za cca 20€, co by som bol ochotny dat, ale ide oto, ze tam pisu ze su to body do Xbox Live, nie do GFWL, ale kedze je to v podstate to iste, tak by ma zaujimalo, ze ked to kupim ci to bude fungovat. Ak s tym mate niekto skusenosti tak dajte prosim vediet ako to funguje.
MS Points-GFWL
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: MS Points-GFWL
Ano, ak si sa zaregistroval na Slovensko. Ak si sa zaregistroval do UK, tak by ti malo ist vsetko okrem stahovania hudby a filmov na XBOX-e.
no ja som zaregistrovany ze byvam akoze v USA, aby mi fungovalo LIVE...cize tie MS Pointy, nemaju nejake regionalne obmedzenia, ze sa daju pouzivat trebars iba ak mam ucet registrovany ze zijem v UK, USA atd. ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nikdy som to neskusal, ale ak dobre viem tak sa body predavaju pre dany region - teda UK ma ine body ako US, takze UK karta ti na US ucet nebude fungovat. Ale neber moje slova ako pismo svate, nie som si totiz uplne isty ci to tak je.