Podívejme se ve stručnosti na výsledky, testoval jsem v 32-bit windows XP při pokojových teplotách okolo 27 C. Pro test stability jsem použil PRIME 95 a LINX. Cílem bylo dosáhnout efektivního výkonu při použití defaultního CPU napětí a pohodového napětí na CPU-NB 1.35V.
Nejprve testování stability, postupně jsem hledal NB clock a následně celek v LINX

3794 Mhz a 2710 MHz na NB testy však probíhali na předchozím nastavení LINX, tedy o 14 MHz nižším, to se omlouvám:mistake:)

Komprese a vestavný benhcmark 7zip následován winrar benchmarkem

Podíváme se v rychlosti na pamětové testy Everest a snad ještě zajímavější MaxMem

Nyní na výpočtové singlcore superpi 1M a 32M

multithread výpočtové testy budou více vypovídající o výkonu. Mezi ně řadíme například wprime a nebo i méně známe, avšak velmi efektivní MaxxPi a MaxFloops

Zkusil jsem i vědecký benchmark staršího data Sciencemark a geekbench

Benchmarky, které velmi zatěžují procesorovou jednotku jsou Fritzchess bench a potom 3D renderovací simulace Maxon Studia- Cinebench R10 a nový Cinebench R11.5

Na závěr default testování video enkódování - v podobě x 264 benchmark neznámé verze mi předvedl vysoké výsledky

Závěrem mohu doporučit obdobné nastavení pro provoz velmi slušného výkonu při zachování málého nárůstu spotřeby. Limit CPU pak leží pouze o 200 MHz více a pro uncore část také cca o 200 Mhz výše.Ovšem v obou případech za cenu navýšení napětí +0.152V rersp +0.15 pro uncore.
Spíše pro zajímavost jsem ještě potom otestoval max stabilní NB clock při napětí 1.425V (stále ještě rozumná voltáž pro CPu-NB), která se zastavila na 2827 MHz

1.425 CPU

A pár benchmarků z vědeckého Sciencemark na 4100 MHz