Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
zalezi ci chces hw klavesnicu alebo nie Milestone je tym padom tazsi a hrubsi. Desire som mal v ruke a je dost tenky. Milestone ma 550MHz procesor, Desire 1GHz, atd.... porovnanie ked na tom chces pozerat divx, tak radsej Desire. Mne na Hero na 520Mhz divx len tak tak ide a zvuk predbieha obraz obcas. Mozno to je ale len rannou verziou toho divx prehravaca.
faugusztin napísal: - ma problem s budikom (obcas nebudi), ma problem s MP3 prehravacom (niektorym zacne pocas hovoru hrat hudba) a hlavne - strasne rado a casto sa restartuje, hlavne pri prijme SMS alebo ked ti niekto zavola.
Co sa tyka Android 2.1
mne budik budi ale dakedy sa stisi hlasitost na nulu a telefon len vibruje, nastastie ho mam hned vedla hlavy na drevenom stoliku, takze je to aj tak pocut. MP3 prehravac sa spusti ked odpojim sluchatka. Reset nastastie nemam ale aj tak si myslim, ze ten Android 2.1 nejako pokakali.
"There is still no news regarding Froyo for Milestone. We do understand your frustration and we apologies for keeping you waiting for a decision. As soon as we know more we will announce the community."
Oficialne stanovisko Motorola EU.
Z urcitych naznakov je mozne, ze bude Froyo pre Milestone (O2 DE tvrdi ze bude v septembri, Adobe napisalo ze Milestone bude mat tiez Flash = to potrebuje Froyo), ale iste to nie je. A osobne by som nikomu neodporucal kupovat MIlestone, ak naozaj nepotrebuje fyzicku klavesnicu. Na trhu su lepsie telefony, tak vykonom, ako aj otvorenostou.
No ale musíš mať živnosť alebo firmu nie? A klávesnicu vôbec nepotrebujem, už aj tak mi dosť liezla na nervy pri SE X1ke kde aj tak niektoré klávesi vynechávali. Ved jednoznačne Desire, už ho mám aj tak obejednaný. A vydali naň update Android 2.2 Froyo, to si tam hneď prdnem keď ho budem mať v ruke. Dosť dobré ohlasi má ten Froyo s Desire :o
Čo poviete na cenu 390eu za to HTC Desire? Som ho kúpil úplne nový za tú cenu Jeden týpek si bral paušál v Orange a ho nepotreboval, tak mi ho predal za tú cenu Tak už ho mám konečne vo vlastných rúúúúk huráááá
mas ho 5min aj s cestou a uz je spolahlivy? Parada kupil si novy s orange od niekoho,tym padom zaruka len cez dotycnu osobu. Btw skuste na desire stiahnut jas na minimum..vraj to farby displej do ruzova