Problém s XFX 5870
Problém s XFX 5870
Mám kartu ATI XFX 5870 a robí mi problémi. Pri hraní bárz akej hry, napr. Mafia 2, Crysis, Bioshock 1,2 proste jedno akej, mi vždy asi po 30min hrania začne blikať obrazovka, také všeliaké hrierogrify a hned mi zamrzne celý komp. Ked ho reštartnem tak ho nemôžem ani pustiť, len furt hucí ventilátor na grafike a ništ. Musím počkať tak 5min a potom sa už komp neromálne pustí. Ale zas ked hrám tak sa všetko opakuje asi po 30min Som už zúfalý, vyskúšal som ovládače 10.5,6,7,8 pri každých to robí, procák nemám nataktovaný a mám Q9400. Mislím si že to asi bude v tej grafike. Môže to znamenať že je aj pokazená alebo čo? Mám ju reklamovať a povedať im toto všetko? Má tiež niekto podobný problém? Už som úplne beznádejný Ved nemôžem kôli tomu ani Mafiu 2 prejsť ((((
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 23:55
Re: Problém s XFX 5870
Ake mas teploty u tej grafiky? Neprehrieva sa ti?
Tak okolo 75° proste klasika ako aj má mať tá grafika a to ešte dávam ventilátor na 50% ked idem hrať, bo pri auto sa dá na max 35% a to je dosť málo
Mám ju už asi 8 mesiacov a začalo to robiť asi pred týždnom, nikdy pred tým som nemal najmenší problém a nič som tam ani navyše neinštaloval, iba hry ale nerobil som žiadné pokusi s grafikou, proste všetko je ako bolo len toto teraz zrazu prišlo
Stiahni a spusti si GPU-Z, zaškrtni voľbu aby sa obnovovali senzory aj keď nie je okno aktívne. Zahraj hru/spusti záťaž a potom sa spätne pozri do grafu, aké boli teploty. Nezaniesol sa ti chladič prachom?
Už som vyriešil problém Nebolo to grafikou ale tým že som mal moc pretaktované pamäte Som ich pretaktoval a úplne som aj nato zabudol, bo som aj dlho nič nehral a teraz ked hrám to začalo robiť. Ale odtaktoval som a všetko ide oka takže problém vyriešený!