The Expendables
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
The Expendables
The Expendables
http://www.csfd.cz/film/249788-expendables-the/galerie/" onclick="window.open(this.href);return false;
...mená ako Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Steve Austin, Bruce Willis a dalšie...netreba predstavovať
- dúfam, že Sylvester sa postará o riadnu dávku akcie, a zároveň pred ním vo veku 64r. v akej fyzickej forme ešte je a odvahu to niečoh podobného vôbec ísť...
- myslím, že trailer hovorí za všetko skvelá hudba...
...mená ako Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Steve Austin, Bruce Willis a dalšie...netreba predstavovať
- dúfam, že Sylvester sa postará o riadnu dávku akcie, a zároveň pred ním vo veku 64r. v akej fyzickej forme ešte je a odvahu to niečoh podobného vôbec ísť...
- myslím, že trailer hovorí za všetko skvelá hudba...
Re: The Expendables
Včera som akurát pozeral trailer. Povedzme si na rovinu, skoro určite to bude volovina, na druhú stranu si to chcem pozrieť už len kvôli tej koncentrácii akčných hrdinov (ešte pár si ich nevypísal). Do kompletnej zostavy chýba už len snáď Chuck
Mno, trailer mi poslal kamarát dnes... vyzerá to na film typu "vypni mozog, otvor ústa". Práve také dačo potrebujem
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
konecne poriadny film
dojimak na oscara to nebude ale dat dokopy tolko akcnych hrdinov to bude proste maso. Jedno sklamanie a to ze tam nebude arlnold, na toho som sa velmi tesil. Inac po tomto filme uz pozeram tak zo pol roka aj viacej a tesim sa ako maly chlapec
dojimak na oscara to nebude ale dat dokopy tolko akcnych hrdinov to bude proste maso. Jedno sklamanie a to ze tam nebude arlnold, na toho som sa velmi tesil. Inac po tomto filme uz pozeram tak zo pol roka aj viacej a tesim sa ako maly chlapec
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
Tento film mam tiez dlhsi cas vyhladnuty . Myslim, ze sa mame na co tesit .
Skoda, ze neobsadili tiez Dannyho Treja
Skoda, ze neobsadili tiez Dannyho Treja
no tak na to sa tesim aj ked urcite dejovo to nebude nic moc ale na tych hercov sa proste da pozerat takze si to urcite pozriem
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
ľudia, netušíte kedy a kde to bude u nás?
___________________________________________________________________________________________________________
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Fajne..Sly to dokazal a urobil hit nemyslim ironicky..tiez sa na to velmi tesim..
hellangel..Arnold tam je v jednej scene
Gudas...cital som ze na o oficialny datum nie je stanoveny..
hellangel..Arnold tam je v jednej scene
Gudas...cital som ze na o oficialny datum nie je stanoveny..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
chcete vidiet film s hvieznadmi 80 rokov? chceli by ste vidiet film kde hra 5 x rambo? mate chut na film ktory nema zlozity dej ale pohlti Vas? Tak jednoznacne si pozrite Expendables.
Je to akcnak so vsetkym co k tomu patri a obsadenie sa naozaj podarilo. Skoda ze Arnold mal len jednu kratku scenu, dalej je skoda aj Willisa ale toho celkom vpohode nahradil statham.
Kto ma uchylku na 80 roky a vtedajsie akcnaky, ktore sme pozerali este na VHS, tak toto je nutnost vidiet. 10/10
Je to akcnak so vsetkym co k tomu patri a obsadenie sa naozaj podarilo. Skoda ze Arnold mal len jednu kratku scenu, dalej je skoda aj Willisa ale toho celkom vpohode nahradil statham.
Kto ma uchylku na 80 roky a vtedajsie akcnaky, ktore sme pozerali este na VHS, tak toto je nutnost vidiet. 10/10
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
dat 10/10 camripu je celkom fail..ci?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ber to tak ze som vyrastal na tomto zanry, skusal som snad vsetky Stallonovky, Arnoldovky, Vandamovky a stale ma to bai pozerat. Tento film sa vracia ku starym korenom kde vlasnu namakany kladny hrdinovia s kulometom v ruke a kosia 100vky nepriatelov bez jedineho skrabnutia. Proste super
camripom by som si tento film neznicil to mi ver
camripom by som si tento film neznicil to mi ver
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no ked to tak vezmes..tak camrip je kvalitou obdoba 5x zkopirovanej VHS
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
camrip to nie je. Pokial to nie je minimalne DVD kvalita tak si film nepozriem alebo sa na to da ist aj do kina