Dobry den zvysil som Core clock z povodnych 775Mhz na 790Mhz a Memory clock z 1000Mhz na 1050Mhz teda najviac ako to islo.
Pri hrani na zaciatku to islo v pohode ale potom pri niektorych hrach to zacalo trhat pritom mi to nikdy netrhalo a na obraze sa zobrazuju cierne kocky cez ktore nic nieje vidiet ale to iba pri hrani. Mam pocit ze sa skor znizil vykon ako zvysil a aj ked som to vratil na povodne hodnoty nic nepomohlo neviem co mam s tym robit ci to ist reklamovat alebo co. Vopred dakujem za pomoc.
Neulozil si si tie frekvencie nahodou do nejakeho profilu? Ze ci si ich naozaj vratil na povodne hodnoty to sa uisti, pozri si to v monitoringu v afterburneri alebo v rivatuneri, ked zapnes nejaku 3D aplikaciu. Cez co si to taktoval?
tie frekvencie si si overil ake ti to dava? afterbuner, rivatuner, gpu-z, pretoze mohlo dojst k nejakej chybe a mozu sa lisit od tych ake tam mas nastavene a ake skutocne su
skus spustit napr furmark v okne nie v rezime na celu obrazovku a v tom programe co to pozeras pozri, ze ake ukaze vtedy frekvencie, furmark sposobi, ze sa to prepne do 3D
teploty mas ake? lebo to co si na zaciatku opisal vyzeralo akoby sa grafika throtlovala na nizsie frekvencie aby sa dokazala uchladit a preto aj ten nizsi vykon a mozne chyby v obraze...skusal si aj preinstalovat ovladace? daj si tam catalyst 10.8
Mohlo to rozhodit nejake ovladace registre alebo boh vie co vo windowse ked vravis, ze ti to robi odvtedy. Nema nahodou aj ta karta nejaky prepinac na normal a turbo vykon ako som pozeral? sku ho prepnut co to spravi
Momentalne asi najlepsi, ma dobru podporu na nove nvidia a ati a dokaze na podporovanych grafikach menit napätie jadra. Vyvija ho tvorca RivaTuneru, ale to je troska od temy o tom by sa dalo vela hovorit