Vase znacka telefonu..??
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Re: Vase znacka telefonu..??
Orange Boston, za tú cenu delo
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Tak dneska mi Boston zdochol Návrat k Nokii
lol iny FAIL
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Snáď skolaboval systém, úvodná animácia sa furt loopuje. Fon nenabieha. Ak by dakto chcel viacej info resp. chcel by mi pomôcť, PM me
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
HTC Touch2 (T3333), a mozem povedat ze fasa telefon ziadne problemy... +este benq-siemens EL71 co je zaujimavy srot resetuje sa po prijati SMS.... a v zalohe stara nokia 6280 s nefunkcnym fotakom a 6610ka
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Vior95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Dec, 2009, 14:28
Nokia e65 dufam ze v bliskej dobe uz budem mat telefon s normalnym systemom bo toto len mrzne a dlho sa nacitava
MB GIGABYTE Z87X-D3H CPU Intel i5 4460 3.2 Ghz GPU AMD RX 480 8GB Nitro+ RAM Kingston 2*4GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX Savage Series HDD Seagate 1TB HDD Barracuda ST1000DM003 PSU Oľga 500B 500W LCD Dell E228WFP 22" Potkan Razer Deathadder KB Acer 6312-K (r.v. 1994) OS Win 10/Arch Linux Sound Card Asus Xonar D1 Speakers SL220/2K 110w Headphones Superlux HD660 Case Cooler Master K280
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mal som ho tiez, potom som ho vymenilBroslowski napísal:Blackberry curve 8520 .. ma tu este niekto blackberry?
XZKX: skus spravit wipe (hard reset). Zvycajne to pomaha.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- XZKX
- Čierna listina bazáru
nn, nepomáha ... Zvyčajne sa mi s telefonmi darí na prvý pokus (prvé flashe K750i, WM, Motorôl, Nokií) ale tento Android ma teda riadne potrápi. Hard Reset som už samozrejme skúšal, nepomáha. Skúšal som flashnúť ROMky cez RUT, ani za boha to neflashne, ani 1.6.2 APandu, ani 2.1ky ... AJ pred týmto problémom som sa riadil návodmi, ale aj tak to furt hádzalo errory. Možno to je vadným diskom v PC z roku 2002 Ale čo, záruku mi snáď uznajú, FW je tam stále origo brandovaný 1.6 a to, že dakto babral vo FS toho si určite nevšimnú
- landrower
- Pokročilý používateľ
je mozne ze to bude hardwarowy fail, podobne nieco bolo napriklad pri nokiach, konkretne 6280, kde boli nedoriesene cipy ktore sa nedali doma flashnut nijak a napriek tomu to v servisnych strediskach zvladali potom...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Nokia to na 6280 neumoznovala hardwarovo, bolo to az doriesene na 6288. Co bol aj jeden papierovy rozdiel medzi modelmi, bolo to spravene umyselne, na odovodnenie cenoveho hladiska.landrower napísal:je mozne ze to bude hardwarowy fail, podobne nieco bolo napriklad pri nokiach, konkretne 6280, kde boli nedoriesene cipy ktore sa nedali doma flashnut nijak a napriek tomu to v servisnych strediskach zvladali potom...
- landrower
- Pokročilý používateľ
neviem co tym chces povedat, respektive nerozumiem co si povedal kazdopadne ani v tom servise im to neslo zrovna lahko, na 2 ci 3 razy to robili...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
6280 som mal skoro 2 roky, v servise som s nou bol 6 krat, neboj, viem ako to s nou bolo Ten telefon bol na Nokia pomery hnoj.
Momentalne mam iba vylucne ne telefonovanie 6303, sikovny fon, kov je kov, navyse ma tesi lacne originalne prislusenstvo. Celkom skok z 3G S, ale tak kupil som si iPod 3G, co mi vyhovuje viac (hlavne nenosim obrovske 3G S na motorke alebo v terene, kde je Nokia sikovnejsia).
Momentalne mam iba vylucne ne telefonovanie 6303, sikovny fon, kov je kov, navyse ma tesi lacne originalne prislusenstvo. Celkom skok z 3G S, ale tak kupil som si iPod 3G, co mi vyhovuje viac (hlavne nenosim obrovske 3G S na motorke alebo v terene, kde je Nokia sikovnejsia).