Vase znacka telefonu..??
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Vase znacka telefonu..??
aj ked neverim uplne ze 6303 je cela kovova, jak som videl foto rozobraneho tak vecsina vyzerala na plast, teda okrem krytu baterky
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Tak, Boston späť Vymenený kus za kus
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Cela samozrejme nie je. 20 percent vonkajsej casti tvori plast.landrower napísal:aj ked neverim uplne ze 6303 je cela kovova, jak som videl foto rozobraneho tak vecsina vyzerala na plast, teda okrem krytu baterky
Rovnako ako Nokia 6300, aj v novinke je konštrukčným základom plastový blok, obalený nerezovými krytmi. Všetko presne lícuje a kvalita povrchov je na vynikajúcej úrovni.
To si ho nenechali v servise ani par dni? To uz musia potom o tomto probleme vediet, kedze ich hned menia na mieste (ine vysvetlenie nie je). Aj iPhone 4 menia na mieste v T-MobileXZKX napísal:Tak, Boston späť Vymenený kus za kus
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
to Broslowski: tiez mam BB
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
- landrower
- Pokročilý používateľ
nejsom si isty kedze nemam vsetky info, ale pokial viem tak je nejaka zakonna lehota do ktorej ak sa to pokazi tak to musia vymenit bezodkladne na mieste, tyzden alebo tak nejak nie?icefire napísal:To si ho nenechali v servise ani par dni? To uz musia potom o tomto probleme vediet, kedze ich hned menia na mieste (ine vysvetlenie nie je). Aj iPhone 4 menia na mieste v T-Mobile
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ano, ale to sa musi jednat o vyrobnu vadu. Ja som napr. tak pozadoval vratenie penazi za pol dnovy book, ktoremu neslo od vybalenia lave repro. U operatorov je to rozdielne, mas u telefonov 30 dnovu lehotu na vratenie.
- landrower
- Pokročilý používateľ
no ved ano, ale tak definicia "musi ist o vyrobnu vadu" je dost pitoma, lebo inu ako vyrobnu vadu ani na normalnu reklamaciu nezoberu a ta sa nemusi prejavit hned...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Boston je total low end telefon a orange tak k nemu aj pristupuje. Je to len take nastrcene zeliezko do ohniska, nijak vyrazne ale cena celkom zaujamva, hlavne pre tych co len zacinaju s OS.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Pán high-end sa ozval 256MB. RAM, 600MHz. procák (aj keď starý model), 320x480 display, mne sa to low-endom byť nezdá. AKo low-end by som označil dajakú Nokiu 1616 aj keď, Boston medzi komunikátormi low-endom možno je, ale skôr by som ho zaradil do strednej triedy. Do low-endu by som zaradil skôr Samsung i5800 a i5500 ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nechcel som sa nikoho dotknut.
BOston ale bojuje v low end, ziadnej strednej triede. Je postaveny proti Samsung galaxy 3, LG optimus, HTC wildfire.
hlavne minus je OS 1,6. Pokial viem tak oragne novsiu ROm na 2,1 nevydal a teda ostava sa len uchylit rootnut telefon a nahrat si tam nieco ukuchtene na XDA.
Co som cital tak aj reakcie telefonu su pomalsie, takze neviem ci tento tlefon naozaj moze ist bojovat v strednej triede. Neviem ci mas s cim porovnat ale skus sa pohrat niekde napriklad s Herom, Motorolou Milestoun (ta by sa dala zaradit medzi Hight ale procak ide len na 600Mhz, iked nataktovatna 1ghz nie je problem)
Po konstrukcnej stranke tiez nic moc, robene z lesklych plastov, ktore sa mi na 1 pohlad nezdali ze doliehaju tak uplne super.
Ale preniekoh kto nemal v ruke lepsie telefony tak ako prvy kontakt to je vhodny telefon. Nestoji vela a da sa na nom vysantit.
BOston ale bojuje v low end, ziadnej strednej triede. Je postaveny proti Samsung galaxy 3, LG optimus, HTC wildfire.
hlavne minus je OS 1,6. Pokial viem tak oragne novsiu ROm na 2,1 nevydal a teda ostava sa len uchylit rootnut telefon a nahrat si tam nieco ukuchtene na XDA.
Co som cital tak aj reakcie telefonu su pomalsie, takze neviem ci tento tlefon naozaj moze ist bojovat v strednej triede. Neviem ci mas s cim porovnat ale skus sa pohrat niekde napriklad s Herom, Motorolou Milestoun (ta by sa dala zaradit medzi Hight ale procak ide len na 600Mhz, iked nataktovatna 1ghz nie je problem)
Po konstrukcnej stranke tiez nic moc, robene z lesklych plastov, ktore sa mi na 1 pohlad nezdali ze doliehaju tak uplne super.
Ale preniekoh kto nemal v ruke lepsie telefony tak ako prvy kontakt to je vhodny telefon. Nestoji vela a da sa na nom vysantit.
- XZKX
- Čierna listina bazáru
No ja neviem, ja by som ho zaradil stále do strednej triedy. Plasty doliehajú úplne dokonale avšak na viacerých miestach vrzgajú inak celkové pôsobenie telefonu je pevné, odstáva mi len minimálne krytka microUSB. Boston je postavený proti Spici a Wildfire. Reakcie telefonu sa mi zdajú byť celkom rýchle, aj keď neviem to posúdiť s inými Androidmi, ale vzhľadom k WM je to bleskurýchly fon
Ale čo musím naozaj veľmi zkritizovať je to, že procesor beží na 480MHz, pričom by mal tikať na 600MHz. zatiaľ to nevyriešil žiadny firmvér ani od Apandy, ani od Wellcomu. Idem ho skúsiť pretaktovať.
PS: max. koľko MHz. je vhodných pridať u CPU vo fonoch ?
PS: setCPU do istí, teraz môžem krásne nastavovať frekvenciu podľa záťaže a konečne mám už aj tých 600MHz.
Ale čo musím naozaj veľmi zkritizovať je to, že procesor beží na 480MHz, pričom by mal tikať na 600MHz. zatiaľ to nevyriešil žiadny firmvér ani od Apandy, ani od Wellcomu. Idem ho skúsiť pretaktovať.
PS: max. koľko MHz. je vhodných pridať u CPU vo fonoch ?
PS: setCPU do istí, teraz môžem krásne nastavovať frekvenciu podľa záťaže a konečne mám už aj tých 600MHz.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
aj wildfire je lowend Android
ale ako teelfon patri do strednej treidy aj s bostonom.
Taktovat procak zalezi ako ktory model. Zober si ze taku Milestone v pohode taktuju na 1Ghz a to ma vari v zaklade 550Mhz. Co je narast skoro o 100%, len potom ide o stabilitu
http://androidforums.com/milestone-all- ... stone.html
treba sa poobzerat po forach kolko bezpecne nataktovali bostona, ale ratam ze moc vysoko ho nedostanes
moje Hero ma CPU na 528 a davaju ho na 650Mhz vpohodicke
inac tiez som po rokoch presiel z WM na android a spet sa uz nevratim. Iked moje HD-cko som mal celkom dobre srpavene a reakcie malo dobre tak na android sa to nehrabe. Len ten displej mi chyba a to rozlisenie. Ale tak hadam sa podari zplatat peniaze na Desire
ale ako teelfon patri do strednej treidy aj s bostonom.
Taktovat procak zalezi ako ktory model. Zober si ze taku Milestone v pohode taktuju na 1Ghz a to ma vari v zaklade 550Mhz. Co je narast skoro o 100%, len potom ide o stabilitu
http://androidforums.com/milestone-all- ... stone.html
treba sa poobzerat po forach kolko bezpecne nataktovali bostona, ale ratam ze moc vysoko ho nedostanes
moje Hero ma CPU na 528 a davaju ho na 650Mhz vpohodicke
inac tiez som po rokoch presiel z WM na android a spet sa uz nevratim. Iked moje HD-cko som mal celkom dobre srpavene a reakcie malo dobre tak na android sa to nehrabe. Len ten displej mi chyba a to rozlisenie. Ale tak hadam sa podari zplatat peniaze na Desire
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Práve som si všimol, že rozdiel medzi 480MHz. a 600MHz. je celkom markantný. Kto by bol povedal, že rýchlosť fonu bude najviac závisieť na čo najvyššej frekvencii procesoru. Do Bostonu som šiel hlavne kôli 256MB. RAM a 5MPix foťáku, ktorý aj tak nestojí za veľa. Škoda, radšej by som bral Spicu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
vsak vymen ak sa da, alebo boston predaj a kup spicu.
ten set CPU si nejako nastavoval na vyzsiu frekvenciu? ja som si to nahodil aukazalo mi na akej mi ide a na akej maximalnej frekvencii moze pracovat.
Ja sa chystam nahodit ROm kde je uz CPU pretaktovane cez kernell, ale este stale hladam ktora by mi vyhovovala
ten set CPU si nejako nastavoval na vyzsiu frekvenciu? ja som si to nahodil aukazalo mi na akej mi ide a na akej maximalnej frekvencii moze pracovat.
Ja sa chystam nahodit ROm kde je uz CPU pretaktovane cez kernell, ale este stale hladam ktora by mi vyhovovala
- landrower
- Pokročilý používateľ
inak, Boston je fakt bojovnik v low-end segmente medzi smartphone a osobne si myslim ze ked si clovek prihodi o takych 30 euri viac tak ma potom na vyber ovela lepsie kusky, ako priklad mozem uviest moj HTC Touch2.. akoze na papieri to vyzera ze to iste mozno horsie a drahsie, ale realne, kvalitou to predbieha... vychytavky ako akcelerometer mozem dlabat, radsej mam nieco co mi nevrzga v rukach a fotak napriek tomu ze tusim len 3MPx tak je to ale pekne ostre, narozdiel od Bostonu si to aj zaostri