Caf,
odisla mi doska na stroji ktory uz nie je v zaruke..produktak v edsysteme mi povedal ze som tym padom prisiel aj o Win...je to pravda? Neda sa to nejak reaktivovat?
Zaruka OEM WIN
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
Re: Zaruka OEM WIN
Ano ma pravdu kedze doska uz nieje v zaruke uz to nijak nevybavis.
Do MS je v pripade vymeny dosky potrebne dodat doklad so servisu alebo servisneho strediska ze to bolo menene v zaruke.
Aj to to myslim musi byt menene za ten isty model dosky iny model alebo dokonca vyrobcu neakceptuju.
Poviem to teda tak ako to je bohuzial mas smolu a nic s tym neurobis.
Do MS je v pripade vymeny dosky potrebne dodat doklad so servisu alebo servisneho strediska ze to bolo menene v zaruke.
Aj to to myslim musi byt menene za ten isty model dosky iny model alebo dokonca vyrobcu neakceptuju.
Poviem to teda tak ako to je bohuzial mas smolu a nic s tym neurobis.
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
ako pisal Jeremi. Aj kvoli takymto obstrukciam nemam rad microsoft.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nie je to nastastie moj pripadJeremi napísal: Poviem to teda tak ako to je bohuzial mas smolu a nic s tym neurobis.
vdaka za rady
neviem preco by to mal byt dovod neznasat MS... ked si vezmes tak OEM verziu kupis za tretinovu cenu normalneho WIN, keby toto neurobili tak by vsetci kupovali len OEM verzie... a aj tak polovica domacnosti na slovensku vyuziva piratske verzie a druha polovica OEM verzie...newmi napísal:ako pisal Jeremi. Aj kvoli takymto obstrukciam nemam rad microsoft.
no a preco asi? Lebo davat 200€ za system, co vydrzi povedzme 4-5rokov a potom kupovat novy je chore. A pri OEM verzii je cena sice relativne OK ale staci vymenit dosku a uz mas problem. A pisal som, ze AJ pre to
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
njn vsak aj tak mas mrte piratskych verzii a kazdy kto na to nema ma piratsku verziu a MS ho pritom necha napokoji pritom by ich mohol vsetkych zrusit. Hold je to pre nich urcity tip reklamy a zarabaju na firmach a nie na uzivateloch, za to im patri skor pochvala nemyslis ?
ale chapem to lebo ja mam aj na desktope aj notebooku OEM verzie a ked mi odide MB tak ma to bude srat
a co sa tyka toho ze si napisal ze aj preto nemas rad MS tak do tejto temy sa radsej nebudeme pustat lebo to by bolo na dlho pretoze kazdi OS ma nejake problemy a veci koli ktorim ho ti druhy nemaju radi
ale chapem to lebo ja mam aj na desktope aj notebooku OEM verzie a ked mi odide MB tak ma to bude srat
a co sa tyka toho ze si napisal ze aj preto nemas rad MS tak do tejto temy sa radsej nebudeme pustat lebo to by bolo na dlho pretoze kazdi OS ma nejake problemy a veci koli ktorim ho ti druhy nemaju radi
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ste OT