tak som si skusil demo a poviem vam,vyzera to dost dobre...konzolisti uz maju hru k dispozicii,podla mojich info by mala pre pc vyst coskoro...
chcem sa spytat ci niekto skusil?ak ano funguje vam multak?ja mozem zalozit hru,ale akosi sa mi nedari pripojit na hociktoru inu..proste mi vypise nieco ako unable to connect to the server..problem je v tom,ze dlho trva kym sa niekto ku mne prida a ak sa prida,su to max dvaja ludia....preto by som radsej priskocil k niekomu do hry,kde je viac ludi,aj ked su velke pingy,nech len aspon vidim ako sa ten multiplayer vydaril...vam to ide?
Rainbow Six:Lockdown
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no skusil som to a je to dost dobre, co sa tyka MP - nemam doma net takze to nemozem vyskusat a SP je v pohode.
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
tiez som skusal, celkom dobre, uz tam nieje to planovanie trasy tymov co som nikdy nevedel, len sa mi nepodarilo prepat na inu postavu, ze by sa to nedalo , MP som este neskusal (kedze som cely vykend skusal torrent) snad dnes vecer sa mi podari, dam vediet
edit: prave som dohral MP, celkom zabava, dost rychle, ale ta mapa mi moc nesedi, som sa nestihal otacat
neviem v com si mohol mat problem ze ti neslo pripojit sa na server, jedine co ma napada ze hra bola uz rozohrata(do takej sa neda pripojit), treba najst taku co ma Status: in loby, ak problem nebol v tomto, mozno firewall? ale je pravda ze spojenie so serverom dost pada, tych pingov sa neboj ja som mal +-300 a lag som si nevsimol
edit: prave som dohral MP, celkom zabava, dost rychle, ale ta mapa mi moc nesedi, som sa nestihal otacat
neviem v com si mohol mat problem ze ti neslo pripojit sa na server, jedine co ma napada ze hra bola uz rozohrata(do takej sa neda pripojit), treba najst taku co ma Status: in loby, ak problem nebol v tomto, mozno firewall? ale je pravda ze spojenie so serverom dost pada, tych pingov sa neboj ja som mal +-300 a lag som si nevsimol
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no s tou rozohratou hrou neviem,lebo ked si zalozim hru ja,tak sa mi do nej pripajaju aj iny ludia...ale skusim nejaku kde su v lobby....firewall pouzivam ten co je integrovany v Norton Internet Security...bez jeho vypnutia mi neslo demo ani spustit..no ved vyskusam znova a uvidime...inak graficky je to fajn,co?Gogi napísal: neviem v com si mohol mat problem ze ti neslo pripojit sa na server, jedine co ma napada ze hra bola uz rozohrata(do takej sa neda pripojit), treba najst taku co ma Status: in loby, ak problem nebol v tomto, mozno firewall?