Pred nejakým časom sa mi zjavila na monitore taká malá čierna čiarka, ktorá nešla zmazať, až som si uvedomil, že to je za predným ochranným sklom. Časom sa tam zrazu zjavila aj druhá, ktorá sa už hýbala po celom monitore, čo mi teda došlo, že to nie je len malá čierna čiarka, ale maličký červík, ktorý fakt neviem ako sa mi tam dostal(medzi monitor a také to tenké plastové sklo, či fóliu, ktorá je na každom monitore). No a nakoniec nejak zamrzol, teda asi skapal a už sa nepohol a mal som ďaľšiu čiernu čiarku. Nakoniec sa podobným spôsobom pridal tretí. No a raz keď som len tak vymýšľal a ma to tam sralo, tak som dal na tom mieste frčku da monitara a červík spadol akoby dole niekam a už ho nebolo vidno. Tak isto som spravil i s druhým a tiež zmizol, ale tretí, teda ten čo prišiel ako druhý, tak ten nie a nie sa odlepiť. Je dosť možné, že som ho nejak sám pritlačil a tabuk a tým pádom ho tam prilepil a teraz nie a nie sa odlepiť.
Je to síce obyčajná malá čierna čiarka dlhá tak 3 mm, ale samozrejme ma to tam serie a prekáža. Preto to vidím jedine tak, že to budem musieť asi najskôr rozobrať, len by ma teda zaujímalo, či to nebude problém a nedodrbem tým celý monitor. A vôbec keď ho budem rozoberať, tak by som ho mal prečistiť celý, lebo ktovie kedy začnú zase nejaké ďalšie liezť. Viete mi teda v tejto záležitosti nejak poradiť??
Btw môj monitor je: Samsung 2343BW http://www.samsung.com/cz/consumer/moni ... ab=feature
Vopred díky za každú radu a zdržanie sa pri zbytočnom spamovaní (aj keď verím, že toto je veľmi lákavá téma na spamy