forceware vs. rivatuner
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
forceware vs. rivatuner
mam najnovsi forceware 81.98 a rivaTuner v2.0 RC 15.3 New Year Edt.
ked si dam zalozku zkuseny uzivatel a dam naloadovat prislusnu databazu,tak mi vypise,ze rivatuner nemoze najst databazu pre forceware 81.98.co mam robit?
ked si dam zalozku zkuseny uzivatel a dam naloadovat prislusnu databazu,tak mi vypise,ze rivatuner nemoze najst databazu pre forceware 81.98.co mam robit?
Spoiler: ukázať
- matelkoxxl
- Používateľ
ale ked mal som aj verziu 15.8,ale na tu zasa nemam cestinu a nemozem ju nikde najst...
- Ledy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Júl, 2005, 20:00
Tak sa nauc po anglicky
BTW Este viem pochopit nejakych typkov co si do filmov a hier silou mocou potrebuju dat cestinu/slovencinu ale do Rivatuneru Vsetky programy co mam, filmy co pozeram a hry co hram mam v originali. Takto som sa naucil anglicky - cez pouzivanie, a to som mal len 3 roky na strednej nejaky english okrem tohoto.
BTW Este viem pochopit nejakych typkov co si do filmov a hier silou mocou potrebuju dat cestinu/slovencinu ale do Rivatuneru Vsetky programy co mam, filmy co pozeram a hry co hram mam v originali. Takto som sa naucil anglicky - cez pouzivanie, a to som mal len 3 roky na strednej nejaky english okrem tohoto.
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W
- matelkoxxl
- Používateľ
no jasne...takych machrov mam najradsej.ale spomen si,ze aj ty si niekedy zacinal...ja som mal anglinu 9 rokov...ale riva tuner je nieco uplne ine,ako cumenie na film sposobom,co rozumiem,a co nie,to si domyslim...
nexcem nieco dodrbat len preto,ze nebudem vediet,co nejaka polozka znamena...
nexcem nieco dodrbat len preto,ze nebudem vediet,co nejaka polozka znamena...
- matelkoxxl
- Používateľ
tak fajn,nahodil som si tu najnovsiu verziu 15.8,ale aj tak,keby niekto nahodou mal cestinu,al. slovencinu,mohol by mi dat vediet...
btw. kde mam vypnut max. hranicu oc pre jadro a pamate???
thx vsetkym!
btw. kde mam vypnut max. hranicu oc pre jadro a pamate???
thx vsetkym!
- matelkoxxl
- Používateľ
thx nudi.uz som to nasiel,ale spravil som to inac...
v power user - overclocking - disable internal clock test som nastavil hodnotu na 1.a uz mi to dovoli vsetko
v power user - overclocking - disable internal clock test som nastavil hodnotu na 1.a uz mi to dovoli vsetko
a co takto zobrat programcek zvany "resource hacker" a spravit ten preklad sam? nieje to ziadna veda, staci trochu casu a slovnik
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
neviem sice ake tlacitko more hladas ale tuna je strucny navod pre rivatuner a popisuju tam aj zvysenie obmedzenia pre GPU :link
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
- hanni
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Mar, 2006, 02:00
Inac so sa tyka taktovania kariet NVidia od MSI,nasiel som nedavno Forceware driver 84.26 WHQL,ktory je vyrobeny specialne pre MSI karty. Vo Vlastnosti,su tam este 3 zalozky navyse specialne pre MSI NVidia karty,jedna z nich umoznuje aj taktovanie.Tento driver ukazuje aj teplotu GK.
http://www.station-drivers.com/page/nvi ... ceware.htm
Je to ten 84.26 origine Msi,alebo tu je priamy link pre 32bit Win2000/XP:
http://www.station-drivers.com/telechar ... l-2kxp.exe
Asi som neobjavil Ameriku,ale snad niekomu pomoze.Mne na mojej novej MSI GF NX6200AX funguje tento driver skvele.
http://www.station-drivers.com/page/nvi ... ceware.htm
Je to ten 84.26 origine Msi,alebo tu je priamy link pre 32bit Win2000/XP:
http://www.station-drivers.com/telechar ... l-2kxp.exe
Asi som neobjavil Ameriku,ale snad niekomu pomoze.Mne na mojej novej MSI GF NX6200AX funguje tento driver skvele.