Štart OS na niekoľko pokusov
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Štart OS na niekoľko pokusov
Nazdar už asi 3 mesiace ma znervozňuje štart môjho pc ... skúšal som niekoľko veci ale jaksi sa mu nechce . Doteraz mi pc nabiehalo až na druhý tretí -krát ale teraz začalo asi 3 dni do zadu už aj na štvrtý . Problém je ai takýto . zapnem monitor a zapnem aj pc. prebehne boot a začne nabiehať OS WIN 7 32-bit. Dokonči loading winu a majú nabehnuť možnosti výberu uživateľský kont .Ale po loadingu iba čierna obrazovka . reštartnem ho počkam nech prebehne boot , Pc Speaker pípne raz všetko je teda ok . vybehne na mňa výber dvoch možnosti či chcem vyhľadať chybu alebo čo (to nepomohlo ) ja dám normal start . ak mám šťastie prebehne loading winu a môžem s aprihlásiť . ak nie opakujem reštart :/ ... ak by ste mali nejaké návrhy alebo ste s týmto mali skúsenosti určite budem rád ak pomôžete diki moc . Toto je posledná možnosť umiestniť to na pretaktovanie.sk skúšal som barz čo inak Vbiose nespočet možnosti ale reinstal win zatiaľ nie nehccem zbytočne .
Spoiler: ukázať
- calimerostv
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 15:41
Re: Štart OS na niekoľko pokusov
aktualizuj windows maximalne, antivirus, skontroluj maximalne, antimalware (malwarebytes napr.) skontroluj maximalne, ak mas viac kont zrus ich nechaj si len jedno adminske a restartuj a potom skus vyrobit konta znova (ak ich naozaj potrebujes)
Intel i5-2500k (Scythe Ninja 2 B), MSI Z68A-G43 (G3), ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Asus Xonar DS, Intel SSD 330 180 G, RAM 8G Kingston HyperX blue DDR3 1333 Mhz + 8 G Kingston HyperX Fury blue 1600 Mhz, HDD Samsung 154UI, 753LJ+ SSD OZC Vertex 2 cache, Fractal Design Define XL (NOCTUA NF-P14, NF NFS12B, 2 x NF-A14 PWM, NF-P12 PWM), Corsair 650W TX, LCD : HP LP2475w, 27" BenQ XL2720Z, AUDIO SAMSUNG HW-C 560 S/EDC, Microsoft NE 4000, Logitech G500s, projektor BENQ 710ST
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
ja by som ihmed ako sa ti podari prihlasit do systemu spustil scandisk. po tolkych vynutenych restartoch tam uz bude mat co opravovat. ale to mozno tvoj problem neodstrani, ale aspom da disk do poriadku.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Podla mna preinstaluj to cim skor... teraz to nechces robit zbytocne - a uz si si zalohoval data? A vsetko potrebne z Ccka (minimalne, ak mas aj D na data...)
Moze sa stat ze to najblizsie nespustis ani na 50x....
Zazil som podobne veci, ze neslo potom ano, nale pri XPcku.. neporadim Ti v com to bolo, lebo som to preinstaloval, ale Win7 je dost inteligentny OS podla mna - este som nezazil zeby nenabehol (ako XPcka..) takze to bude nieco vaznejsie
EDIT: jednu vec ak zozenies nejaky malicky HDD skus.. ak chces vylucit HW problem, hod tam iny disk a nainstaluj WIN7 nanho.... ak to nebude robit, je to SW problem, a pochybujem ze to vyriesia nejake zaplaty a podobne... v takom pripade ten OS neopravis (jedine skusat odinstalovat vsetko SW navyse postupne a restartovat a zistis mozno, ktory SW robil problem)
Moze sa stat ze to najblizsie nespustis ani na 50x....
Zazil som podobne veci, ze neslo potom ano, nale pri XPcku.. neporadim Ti v com to bolo, lebo som to preinstaloval, ale Win7 je dost inteligentny OS podla mna - este som nezazil zeby nenabehol (ako XPcka..) takze to bude nieco vaznejsie
EDIT: jednu vec ak zozenies nejaky malicky HDD skus.. ak chces vylucit HW problem, hod tam iny disk a nainstaluj WIN7 nanho.... ak to nebude robit, je to SW problem, a pochybujem ze to vyriesia nejake zaplaty a podobne... v takom pripade ten OS neopravis (jedine skusat odinstalovat vsetko SW navyse postupne a restartovat a zistis mozno, ktory SW robil problem)
- spencer
- Používateľ
diki za rady ja myslím skôr žeby to mohla byť HW chyba pokúsim sa preskenovať ten disk no malware alebo podobný parchant by to byť nemal scanoval som nedávno . inak preinštalujem win nebudem sa s tým srať ak nezabere scan .
Edit : tak som to skúsil scan disku a uvidíme ráno či nabehne ako má aj keď tomu neverím
Edit : tak som to skúsil scan disku a uvidíme ráno či nabehne ako má aj keď tomu neverím
mal som tento problem na win 7 ked som tam naistaloval jeden soft, tak som zistil na nete ze nie je kompatibilny s win 7 ... robilo mi to presne to iste ako si opisoval ty. takze staci zisti ktory soft to je a odinstalovat a vsetko pojde OK ..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
robi to aj bez OC?..a oprav si podpis..neda sa to normalne citat
/
viem ze staci ctrl koliesko
/
viem ze staci ctrl koliesko
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v St 22. Sep, 2010, 15:02, upravené celkom 1 krát.
- spencer
- Používateľ
fajn ľudia pozriem si ten soft to bude uniinstalov dúfajme že dôkladne presnori ten revouninstaler registre . inak podpis som si už upravil lebo väčšie ste mi hrozili že nesmie byť . Stačí "CTRL" (+) "+" alebo "nenumerická jednička" t.j zoom .aspoň v mozile je to nádherne čítateľné .
nemusis cistit registre staci odinstalovat normalnou cestou a pokial to bolo tym softom tak problem zmizne...
vsak vies priblizne kedy ti to zacalo robit a v tom okoli odinstaluj programy... respektive mozes si kazdy program checknut na nete ci je kompatibilny s win 7
vsak vies priblizne kedy ti to zacalo robit a v tom okoli odinstaluj programy... respektive mozes si kazdy program checknut na nete ci je kompatibilny s win 7
este ma napadol jeden taky hint pre teba... skus mrknut aplikacny log ci su tam neni errory z nejakej aplikacie tesne po starte.. ak ti to predtym par razy zblblo... mozno tam najdes nazov servcy alebo dokonca programu ktory ti koliduje
- spencer
- Používateľ
nebudem to komplikovať naokolo je to bližšie ... no tým uninstalerom to preto chcem odinštalovať lebo nechcem aby mi po nich zostal sajrajd keďže kopec z nich už späť ani nenainštalujem keď som pri tom ten revouninstaler tiež nemal podporu pre win 7 :/ pamätám si na to . no uvidíme .
- spencer
- Používateľ
no tak je reinstalnutý a beží jak má aspoň že to nie je nejaká nezhoda medzi HW lebo by som typovla žema doska s ramkami chce nasrať ale už je po probléme teraz budem pozornejšie sledovať ako sa ktorý program správa každopadne hneď ho aj sem vycapim ktorý to bol ak naň nieked ynatrafím diki za rady a premárnený čas s mojím problémom riešenie bolo drastické a laické ale pomohlo to :/
- spencer
- Používateľ
omyl je to ešte horiše ako vtedy ... nabehne skoro vždy 6x-krát ...