hell
JB nemam ani mi netreba,"šturať" sa v telefone ma už tiež nebavý,čo chcem si nahram z Appstore,nemusím nič rootovať,hladať,skušať,kradnuť aby som tam niečo mal a kopa veci je Free(aj blbosti aj užitočne veci) a dať za niečo 79 centov ma nezabije
99% ludí si kupi telefon a chce aby fungoval,zbytok to ladi ,prehrava,nahrava,JB,Rootuje a ja neviem čo
čo mi priniesie JB,okrem kradnutých apps? ine ikonky,zvuky na SMSky,5 ikonky v doku,posielať pesničky kamošom z bandy,to ma možno bavilo na 2G kde bol JB nutný
auto si tiež kupim a vozím sa,neležím pod ním cele dni a neskušam novu spojku,brzdy,turbo a nemením tam stále niečo(možno som starý,možno pohodlný)
200-300€ - no galaxy či desire (podob.HW) stoja okolo 420-450€ + 16GB microSDHC class 10 aby bola nejaka rýchlosť
a sam vieš ako to je u nas z android market a podporou noveho FW,ako to tam dostať a nahrať
ty tomu rozumieš ale zbytok,čo vie ledva zapnuť PC a Facebook je jeho celodenne využitie PC bude s toho jelen
mne sa android pači (blbnem s ním v iP 2G

) ,som zvedavý aj na WM7,ved každý ma na výber a može si kupiť čo chce a za kolko chce

EDIT:ako napísal kolega icefire , je to dosť OT

a signál padá,bývam aj v prdeli ale zatial som nemal problém,obal mam aj tak,mal som ho aj na 2G,3G aj 3GS tak prečo nie na 4