Posledny tyzden mi po par sekundach pripojenia na net cez DSL spojenie tak spomali ze v podstate zamrzne. Stiahne par sto kb za prvych par sekund a vymrzne.
Vecer ked som doma to zvycajne nefungovalo, presnejsie niekedy, dost neskoro v noci sa to rozbehlo. Nasledujuci den opat cely vecer rovnaky problem.
Pripojit sa - tj. overenie uzivatela a hesla - to sa realizuje samozrejme v poriadku. Ak nic okamzite po pripojeni netaham tak je datovy tok minimalny, v podstate ziaden.
Virsu ani nic podobne to nie je, kedze som skusil viacero diskov (ocistenych antivirakmi a adware programami) s viacerymi systemami, aj cerstvo preinstalovany system.
Na help linke Slovak Telecomu mi tvrdili, teda nakoniec, ze upgraduju softver na nejakych ich zariadeniach. Teraz sa vsak tvaria ze je to uz v poriadku a problem sa stale vyskytuje.
Mali ste niekto v Kosiciach (ako ja) alebo kdekolvek inde rovnaky problem ?
DSL : spojenie po chvilke vymrzne
...vcera vecer som spozoroval takyto problem. overnie hesla a loginu je bez problemov. internet - browsovanie ide tiez v pohode. len stahovanie nejako mrzne ako keby. nechal som dnes tahat cez noc a rano sa prd stiahlo a pritom som nebol diskonektnuty, ale proste netahalo sa. som myslel, ze nejako preskakuje firewallu... ale evidentne nie...
Akurat problem je, ze pre Kosice je tam ohlaseny len jeden 7 hodinovy vypadok a nic viac. Ja mam osem dni vypadok, takmer v kuse.-TAMY- napísal:http://www.dsl.sk/article.php?article=1271