tie casy ma az tak nestrasia, treba poznat trat a nieje problem splnit to co hra vyzaduje (8 a vyssie), sice to trva, ale zasa ak clovek vyleti moze za 10sekund zacinat nove ostre kolo aj ked sa mu skrati cas v kval cez funkciu FLYING LAP...
ako hram to uz styri dni, a az po nejakych 100okruhoch mozem povedat ze v Bahrajne viem kedy mam brzdit kazdu jednu zakrutu aby som nebol siroky, ani skory na brzdy...
Skor ma hneva ina vec a to poriadne. KValifikoval som sa ako 6ty (uroven predposledna professional), po pracnych 3kolach som sa horko tazko dostal pred Alonsa na prve miesto a kedze si prajem simulaciu reality, musim mat makke gumy na akych som zajazdil Kvalifikacny cas, a tym po 4 kolach konci zivotnost, a clovek ide s naskokom 2sekundy do boxov spolu takmer s celou prvou desiatkou.. CO sa ale deje v boxoch, je uz na

...
Tri krat som takto siel cely zavod skoro s rovnakym priebehom ze sa dostanem na prve miesto aj ked clovek fakt nesmie urobit jedinu chybu, a vzdy vojdem do boxov, vybavia ma a TEN

mechanik s lizatkom po 4sekunde kedy by som uz mohol ist von CAKAAAA na cele pole !! este aj na Ferrari ktore stoji zamnou a este mu len menia pneu a clovek vyjde z boxov od mechanika po 20sekundach, ked ho 16sekund zdrzi cele pole ktore ide menit pneu. Ciste psycho, clovek pride na prvom mieste do boxov a vyjde z nich na 15mieste a nema sancu dohnat 15sekund na danej urovni ktore strati v boxoch. Nerozumiem logike tej hry, preco ma nepusti aj trosku nebezpecne, ale on mechanik CAKA a ja kukam cez pohlad dozadu ze nikto nikde az o 3sekundy prejde nejaky Lotus.. ved to je nepochopitelne a uz ma to neskutocne hneva. Takze asi je lepsie ist do boxov na 5 mieste a clovek vyjde prvy lebo ti prvi styria cakaju vybaveny pokym sa im Uvolni pitlane na 100metrovu cistu vlnu co je blbost. V normalne F1 vypustia pilota aj ked je to uz tesne a ta hra ma nepusti aj ked nikto nikde.. dpc
Nic mi nerobi problem, iba toto...