Kto z Vas hra karieru? Poctivo?
Ja som odkedy to hram zacal karieru na preposlednej urovni, a prvy pretek Bahrajn som horko tazko skoncil 2hy, Australiu 3ti, ale potom makokeby sa Al zacali nenormalne zlepsovat, a Cinu som skoncil 8my, ale prekvapenie prislo az na dalsich tratiach, Malajziu som dokoncil 15sty, ked som sa nedokazal kvalifikovat lepsie nez na 20tom mieste. Pritom hram stale rovnako agresivne, a kvalifikacie robim bez jedinej vaznej chyby. Aj tak stratim na prveho 4,5sekundy.
Nerozumiem tomu, prve 2 preteky som stratil 0,2s, a startoval z TOP5.
Tak som sa na tuto obtiaznost potom vykaslal a zacal ist novu sezonu. Jazdim za BMW Sauber, a vysledky z 3,4 a 5 preteku boli otrasne bez bodu tak to nemalo vyznam. Zo srandy som vyskusalk novu karieru na AMATEUR obtiaznosti.
Vysledky: Bahrajn, v kval som druhemu dal 3sekund!, v preteku druhemu viac ako polkola, v Australii to iste, v kval cca 2sekundy druhemu som nadelil, v preteku cca polkola, aj ked na konci som musel setrit cervene pneu takze som dosiel s minimalnym naskokom ale to je jedno. = 2*25bodov.
Potom pride Malajzia, a boti nechapem. Malajzia sa nedokazem kvalifikovat lepsie ako na 15mieste (kolo bez chyb, viac restartov kvalifikacie), skoncil som 8my. POtom Cina, ledva kvalifikacia 15sty, Pretek 8my.
Mate aj Vy podobne problemy? Ze prve preteky bez problemov 3sekundy nadelite druhemu, a dalsie preteky nadelia tolko oni Vam. Ved to nieje mozne aby sa Al za jeden pretek zlepsil o 6sekund. A na urovni Amateur.
Hram s FUEL ON, TYRES ON, Damages FULL. Ziadne vypnutie, visual atd.. Nech je to realne.. Ale neviem si rady, fakt clovek sa nemoze zlepsit lebo fakt ide idealnu stopu a napriek tomu po dvoch pretekoch a dvoch vyhrach nema sancu na viac ako 8bodov... :/