Nová nádoba pro vodjní chlazení s revolučním řešením s využitím vodního víru k odstraneni bublinek z okruhu.
Více zde http://cawedog.cz/produkt/47/EXPA-cylon1
Zkouska s 11W Laingem
Zkouska s 18W Laingem
Expanzní nádoba
Re: Expanzní nádoba
Vyzera to super, ked je to osvedcene, ze to odstrani rychlo bublinky, tak je to pecka, ine podobne som este nevidel.
Good Work
Good Work
Díky,v blízké době udělám ješte testy s bublinkama kde bude pekně vidět odstraněníé bublinek z okruhu.
Vies preco sa do expiek od EK dava tak blbost ze anti cyclon ? presne koli tomu ze su ludia co maju 2-3 pumy v okruky a ten vyr by bol tak silny ze by to cely cas hltalo vzduch takze by som to skor odporucil pre jednu miernu pumpu ale pekne chvalim.
Spoiler: ukázať
No ale tohle je případ kdy se ti vir tvoří tím že je odtok vody ve středu víru a voda koluje okolo něj.
Ale u mě je to jinej případ,střed víru je nad vtokem vody do expy a vytok je v mistě kde je nejvíc voda a je nejdál od středu víru.
V klasické expe teče voda vírem klasicky shora dolu jako když vypouštís umivadlo ale u me expy voda tece obracene od stredu vzhuru do stran a pote po stene steče na dno a je vypustena dale do okruhu.
Hned jak mi dojde čerpadlo s XSPC TOPem tak provedu další testy.
Ale u mě je to jinej případ,střed víru je nad vtokem vody do expy a vytok je v mistě kde je nejvíc voda a je nejdál od středu víru.
V klasické expe teče voda vírem klasicky shora dolu jako když vypouštís umivadlo ale u me expy voda tece obracene od stredu vzhuru do stran a pote po stene steče na dno a je vypustena dale do okruhu.
Hned jak mi dojde čerpadlo s XSPC TOPem tak provedu další testy.
Zdravím kolegové, zmíněnou Expu mám ve své sestavě a mužu ji vřele doporučit. Oproti předešlé, klasické konstrukci je odvzdušnění hračka. Subjektivně jsem hned ze začátku nabyl dojmu že se zvýšil prutok. Horní část (víko) je odnímatelná, čili o problém méně při dolévání destilky.