Zdravim, takze jedna sa o tuto case http://www.tichepc.sk/PC-skrinka-Cooler ... =001022007
v predu, na vrchu aj na spodu ma prachove filtre. ale chybaju na bokoch. Na lavom je 2x diera pre 14cm fan a na pravom je diera na 1x8cm fam
zaujima ma ako tieto diery upchat. Nalepit tam vykres cierny z vnutra obojstrannou paskou asi nebude najlepsie riesenie. Prachove filtre bude asi zas zbytocne tam davat, proste by som to rad uzarvrel. Napriklad tam nalepit plexisklo z vnutra. Mate s tymto nejake skusenosti?
CM 690 II - uzavretie bocnic
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: CM 690 II - uzavretie bocnic
Ja som to na 300ke z podpisu spravil takto
Je to z makkej ciernej plastovej zakladacej folie na dokumenty prilepene 3M leukoplastom aby sa tam nic nedostalo (zakryva to akekolvek diery a medzery+najlepsie drzi na nestriekanej bocnici)
Je to z makkej ciernej plastovej zakladacej folie na dokumenty prilepene 3M leukoplastom aby sa tam nic nedostalo (zakryva to akekolvek diery a medzery+najlepsie drzi na nestriekanej bocnici)
Spoiler: ukázať
dik za tip, ta vec na dokumenty bude asi pristupnejsia na opracovavanie ako plexisklo, ktore este ani nemam
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Je to skor tento "rychloviazac"
Ten zakladac je to hrube pevne na vela papierov.
Kazdopadne v papiernictve najdes hocico
Ten zakladac je to hrube pevne na vela papierov.
Kazdopadne v papiernictve najdes hocico
jj ja som myslel hento len som napisal zakladac ten by sa mi tiez nechcelo strihat, respektive nicit
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
mozno si pomyslite ze ci mi hrabe ale minule som mal skrinku ktora mala plexi bok, avsak plexi na nej nebolo, takze cela lava strana case bola prazdna, a nevedel som cim to zakryt, tak som sa na to vykaslal..
ale otazka, preco to pisem:
Nebojite sa a nemyslite si, ze takyto "papierovy" material, by sa mohol chytit od vysokej teploty a zacat horiet? Viem ze taka vysoka teplota je priamo na CPU, ale ste si isty, ze takto umiestnene blokovanie miesto pre ventilator v podstate papierom nemoze zacat pri vysokoych teplotach vovnutri napriklad v lete horiet?
ale otazka, preco to pisem:
Nebojite sa a nemyslite si, ze takyto "papierovy" material, by sa mohol chytit od vysokej teploty a zacat horiet? Viem ze taka vysoka teplota je priamo na CPU, ale ste si isty, ze takto umiestnene blokovanie miesto pre ventilator v podstate papierom nemoze zacat pri vysokoych teplotach vovnutri napriklad v lete horiet?
teploty vo vnutri nebudu asi viac ako 30-40 stupnov a pri tom vazne nezblkne papier a to co tam dava korben je nieco ako plast, takze to sa uz vazne nechyti
ved si skus dat papier v lete von, daj ho kludne na slnko, prijemnych 50° a nezacne horet
ved si skus dat papier v lete von, daj ho kludne na slnko, prijemnych 50° a nezacne horet
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
no uz som zazil pc kde som ukazkovo dal ruku aby som majitelovi ukazal ze tam sa skutocne vari a odhadom vo vnutri bolo 50stupnov, mozno aj viac.
Samozrejme, v nevetranej skrinke, kde este aj zdroj mal iba 8cm ventilator a nie 12
Samozrejme, v nevetranej skrinke, kde este aj zdroj mal iba 8cm ventilator a nie 12
no ale ruka je citliva a papier nie ten znese ako sa hovori
a budem tam mat intake,outake a este aj vrchny fan zrejme. to sa este rozhodnem.
akurat VGA bude pasivna tak ta moze hriat
a budem tam mat intake,outake a este aj vrchny fan zrejme. to sa este rozhodnem.
akurat VGA bude pasivna tak ta moze hriat
no tak uz som to "Modol"
pouzil som karton, z jednej strany cierny. da sa ziskat v tescu z jednej krabice v ktorej su bomboniery (Znacka na obrazku )
http://img403.imageshack.us/gal.php?g=17102010269.jpg
tak hadam to bude v pohodicke a aj izolovat zvuk lepsie ako ta vec na papiere (tu som mal ako prvu v kosiku:) )
pouzil som karton, z jednej strany cierny. da sa ziskat v tescu z jednej krabice v ktorej su bomboniery (Znacka na obrazku )
http://img403.imageshack.us/gal.php?g=17102010269.jpg
tak hadam to bude v pohodicke a aj izolovat zvuk lepsie ako ta vec na papiere (tu som mal ako prvu v kosiku:) )