problem s pripojenim
problem s pripojenim
zdravim mam taky problem,preinstaloval som os na notebooku presario v6000 a nejde mi sa pripojit na internet dal som aj cmd -ipconfig a nezobrazilo mi ip adresy nic iba stav media ......medium je odpojene .za kazdu radu dakujem
Re: problem s pripojenim
medium odpojene = nezastrceny kabelchikatilo napísal:zdravim mam taky problem,preinstaloval som os na notebooku presario v6000 a nejde mi sa pripojit na internet dal som aj cmd -ipconfig a nezobrazilo mi ip adresy nic iba stav media ......medium je odpojene .za kazdu radu dakujem
skus vytiahnut+zastrcit sietovy kabel znovu
(alebo s nim aspon pomykat)
lava, prava, lava, prava ...
tam neni problem skor v nastaveniach protokol a tak.mam tam v nastaveniach 1934 net adapter mozno nejak prihlasit
1934 ? firewire 1394???chikatilo napísal:tam neni problem skor v nastaveniach protokol a tak.mam tam v nastaveniach 1934 net adapter mozno nejak prihlasit
to cez co mas tahany internet ?
cez takyto kabel:
alebo cez:
... potom je este mozne, ze nemas ovladace na sietovu kartu, a nepise ti ju vobec, pozri si "Device manager", alebo nieco tomu podobne (podla toho aky mas OS), ci tam nemas "Unknown device"... co by naahodou mohla byt aj sietova karta ...
lava, prava, lava, prava ...
Skratka v sietach mas len firewire a nie lan, cize doinstaluj drivery k notasku a potom napos (:
m
m