Mam takyto problem: Kupil som dva SATA disky WD160GB Raid Edition. Vytvoril som pole striping, nahodil 64bitove XP, vsetko slapalo ako hodinky ale nesiel mi tam jeden najdolezitejsi program, ktory potrebujem na pracu a pacht na 64bit este nie je.
Tak som sa rozhodol prejst spat na 32bit.
Zrusil som pole lebo mi to nechcelo nainstalovat na pole, tak som sformatoval HDD a naistaloval som to na jeden HDD. Vsetko bez problemov az ked som chcel naistalovat ovladace k doske, tak mi vypisalo:
The contents of this file cannot by unpacked. The executable yuo are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again.
Skasal som aj ine pamate ale nepomohlo. Doska je to MSI K8N SLI Platinum, disky su zapojene v SATA3 a 4.
Skusal som aj stary bios a starsie ovladace, vzdy to iste. dik za rady.
Problem rozbehat WinXP, brutal zahada
Problem rozbehat WinXP, brutal zahada
dell noťas
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
hm
Niesom si taky isty, ci si to pole zrusil spravne... vyzera to tak, ako keby sa ti niekedy stracali data medzi doskou a diskom... moze to byt aj ohnuty kabel (SATA su na to dost citlive) alebo nespravne sformatovany disk.
No aby som to tu ukoncil, pole je naistalovane na 64bit win a no problemos, na 32bit to neslo ani za boha, tipujem problem s ovladacmi alebo neschopnostou WinXP 32bit pracovat s polom takych rozmerov este pri instalacii, kedze tie disky boli SATA I a sli pod WinXP 64 tak to nebude problem chipsetu ale tych Win3bit, a BoBa ked chces naistalovat pole ktore bude striping a chcem z neho butovat tak sa to musi robit iba takto a nijak inak, ze si potom dodatocne natiahnem ovladace, takze plis lock.
dell noťas