tlačiareň HP - niektoré riadky rozmazané

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
marekm
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 12. Aug, 2006, 02:00

tlačiareň HP - niektoré riadky rozmazané

Príspevok od používateľa marekm »

Mám problém s multifunkčnou tlačiarňou HP PhotoSmart C5280, keď dám tlačiť text, tak jeden riadok je správne vytlačený a pod ním sú 2-3 zlé, potom zase jeden dobrý a 2-3 zlé. Tie zlé sú rozmazané a to tak že text je trocha rozpadnutý - písmená majú tieň o pár pixlov dohora a sa mi zdá že aj druhý tieň o pár pixlov dodola. Poradťe čo s tým. Resetol som default nastavenia, stiahol som nové ovládače, skúsil tlačiť z iného PC. Aj pri kopírovaní sa mi zdá že tam sú tiene.
LOLman
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 01. Feb, 2007, 08:00

Re: tlačiareň HP - niektoré riadky rozmazané

Príspevok od používateľa LOLman »

marekm napísal:Mám problém s multifunkčnou tlačiarňou HP PhotoSmart C5280, keď dám tlačiť text, tak jeden riadok je správne vytlačený a pod ním sú 2-3 zlé, potom zase jeden dobrý a 2-3 zlé. Tie zlé sú rozmazané a to tak že text je trocha rozpadnutý - písmená majú tieň o pár pixlov dohora a sa mi zdá že aj druhý tieň o pár pixlov dodola. Poradťe čo s tým. Resetol som default nastavenia, stiahol som nové ovládače, skúsil tlačiť z iného PC. Aj pri kopírovaní sa mi zdá že tam sú tiene.
Treba doplniť toner, príp. ak by robilo aj potom treba dokúpiť novú kazetu. Nič viac tam nie je
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

skus tam dat zarovnat trysky (align cartridges). ak nepomoze, tak asi len kupit nove naplne.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
marekm
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 12. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa marekm »

zarovnat som dal, nepomohlo

Návrat na "Hardware všeobecne"